A fűszerek nem csak az ételeink színesítésére és ízesítésére szolgálnak, némely fűszernövény orvosságként is funkcionál. Pozitív élettani hatásaiknak köszönhetően, nem csak a főzés során oly népszerűek. Nézzük melyek ezek a
A fűszerek nem csak az ételeink színesítésére és ízesítésére szolgálnak, némely fűszernövény orvosságként is funkcionál. Pozitív élettani hatásaiknak köszönhetően, nem csak a főzés során oly népszerűek. Nézzük melyek ezek a
Amennyiben megfelelően táplálkozunk, kedvünk, közérzetünk javul, feltöltődünk életerővel és energiával, valamint a stresszes szituációknak is könnyebben fogunk ellenállni!
Szúr, fáj, éget, morog, görcsöl?A kellemetlen gyomorégés és savtúltengés okozta panaszok megmérgezhetik az ember mindennapját. Azonban vannak olyan házi praktitkák melyek segítségünkre lehetnek. Melyek ezek?
A farsang szó eredete az osztrák „fasching” és az olasz „carnevale” szavakból ered, mindkettő a böjtre, vagyis a húsfogyasztás elhagyására utal. A farsangi mulatságok éppen ezért, a húsvéti böjtölés előtti
Valami különleges édességre vágynál a karácsonyi menühöz, de nincs kedved több órát eltölteni sütögetéssel? Ha gyorsan szeretnél, valami igazán finomat, válaszd az alábbi receptek egyikét, gyorsan elkészíthetőek és nagyon ízletesek.
A hideg, a sötétség, az állandó szürkület könnyen lehangolja az embert, az év végéhez közeledvén fáradtak,feszültek és kialvatlanok vagyunk, s ha ez nem lenne elég, az ünnepek miatti stressz és
Mely gyógynövényeket és milyen dózisban használjuk a torokfájás kezelésére, és hogyan készítsünk házi szirupot?
Ugyan még nincs szezonja a gesztenyének, és az utcán, vásárokon még nem jelentek meg a gesztenyesütők, de a gesztenyemasszát bármikor beszerezhetjük és kiválló desszerteket készíthetünk belőle. Finom meglepetése lehet egy hétvégi ebédnek, vacsorának.
A teázás több mint egy filtert belelógatni egy csészébe, majd kihalászni pár perc múlva, végül futtába meginni. A teaivás egy szertartás, amelyet kössünk egy napszakhoz, amikor egy picit megpihenünk. Eláruljuk a tökéletes teakészítés titkát.
Közeleg az ősz és a zakuszka épp ennek az évszaknak az étele, hisz a fő alkotóeleme a papriak és a paradicsom. Az ősz íze egyetlen falatban.
Idén 30 torta közül választotta ki a zsűri Magyarország tortáját. A nyertes édességet a Sugar! Design Cukrászda cukrásza, Vaslóczki Orsolya készítette.