Jump to content

Ilyen reggeli illik a jegyekhez

2021. 06. 23. 12:12

Minden csillagjegy más habitus, mások a szükségleteik. Abban is eltérnek, kinek, milyen étel jelenti az ideális reggelit. Nos, mi kerüljön a tányérodra? A különleges horoszkópból megtudhatod a részleteket. Ugye, máris összefutott a nyál a szádban?

Kos: avokádós tojás

Kos jegyűként te mindenkor az elsők között vagy, akik valami újdonságot kipróbálnának. Míg a barátaid még az előző napi vacsorát ecsetelik, te már továbbléptél: irány az avokádós tojás. Köztudott, hogy szorgalmad, munkabírásod nem ismer határokat, mindig tele vagy energiával, éppen ezért a napot mindenkor érdemes finom és erőt adó reggelivel kezdened.

Bika: benedict tojás

Bika jegyűként nálad a reggeli nem maradhat ki. Sőt, ha teheted, olyan ételt választasz, amelynek látványától és illatától összefut a nyál a szádban, meg persze kellően tápláló is. A Benedict tojás pontosan olyan luxus reggeli, amire igazán vágysz. A vajas pirítósból, buggyantott tojásból, sült szalonnából és hollandi mártásból álló mennyei ételkreáció minden igényedet kielégíti.

Ikrek: bagel

Ikrek csillagjegyként szívesen ébredsz már korán reggel, hogy még munka előtt nyugodtan megreggelizhess, vagy a barátokkal közösen falatozgathass. Az ideális reggel számodra a magokkal szórt bagelből készült szendvics, amit a hangulatod szerint variálhatsz sonkával, zöldségekkel, sajtokkal, különféle krémekkel.

Rák: zabkása

zabkása tradicionális és közkedvelt reggeli szinte az egész világon. Tele fehérjével, rosttal, ami belülről átmelegít, energiával tölt fel, nem utolsósorban nosztalgikus hangulatot is idéz. Rák jegyűként, mi sem illik jobban a személyiségéhez, mint ez a reggeli. Ráadásul megunhatatlan, hiszen számos változata létezik, így minden nap más és más összetételben kerülhet az asztalára.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)