Jump to content

Ilyen reggeli illik a jegyekhez II.

2018. 11. 30. 21:11

Minden csillagjegy más habitus, mások a szükségleteik. Abban is eltérnek, kinek, milyen étel jelenti az ideális reggelit. Nos, mi kerüljön a tányérodra? A különleges horoszkópból megtudhatod a részleteket. Ugye, máris összefutott a nyál a szádban?

Oroszlán: palacsinta

A vasárnapi „after party”-t neked találták ki, hiszen Oroszlán jegyűként valóban megadod a reggelizés módját. A kalóriákat nem számolgatod fölöslegesen, azt fogyasztod, amit igazán kedvelsz. Az étel élvezetéért eszel, és nem csupán azért, hogy csillapítsd az éhségedet. A palacsinta királyi reggeli, juharsziruppal, vaníliaöntettel, csoki szósszal vagy gyümölcsökkel megpakolva egyszerűen mennyei.

Szűz: gyümölcstál

Szűz jegyűként te vagy az egészséges életmód, a wellness legnagyobb híve, számodra nagyon is lényeges, mit teszel reggel a tányérodra. A gyümölcstál, a smoothie friss gyümölcsökkel, müzlivel, zabpehellyel, magvakkal, diófélékkel felturbózva, tökéletes választás. Valódi vitaminbomba, mellyel könnyedén felturbózhatod magadat egész napra.

Mérleg: baconös tojás

Mérleg jegyűként számodra nagyon fontos az egyensúly, amire a reggeli összeállításakor is nagyon figyelsz. A proteinben, fehérjében bővelkedő baconös tojáskirobbanó formába lendít téged egész napra. Nem véletlenül. És egyébként is ennek a különösen népszerű ételnek amúgy sem lehet ellenállni.

Skorpió: fahéjas csiga

Skorpió jegyűként rajongsz az ízorgiáért. Sokan akadnak, akik szerint a fahéjas csigatúlságosan is édes reggelire, téged mindez csöppet sem zavar. Sőt. Ahogyan komótosan és minden egyes falatot kiélvezve haladsz a csiga a belseje, a legfinomabb része felé, úgy ragad magával az édes és mennyei íz, a fahéj különleges aromája.

Nyilas: gofri

Nyilas jegyűként az utazás szerelmese vagy, imádod a kalandokat. Bárhová is menj, mindig kipróbálod a helyi specialitásokat, legyen szó valódi angol reggeliről, az Ázsiában népszerű kásákról, vagy a mexikói ételekről. A gofri első hangzásra talán nem tűnik különlegességnek, viszont amikor különleges öntettekkel locsolod meg, gyümölcsöket halmozol rá, már nagyon is kiváló reggeli készül belőle.

Bak: omlett

Bak jegyűként a valódi kihívásokért rajongsz. Reggelire biztosan a lehető leglágyabb omlett mellett szavazol, amit szinte egy hadseregnek elegendő alapanyagból alkotsz meg, de neked a szempillád sem rebben. Gyakorlatias típus vagy, aki minden helyzetben a legjobbat nyújtja, nem mellesleg pontosan tudod, az igazán finom reggeli elkészítéséhez idő kell.

Vízöntő: házi granola

Vízöntő jegyűként humanitárius oldalad már a reggeli összeállításakor is kitűnik. Te mindenkor tudatosan választasz házi készítésű ételeket, és olyan alapanyagokat, amelyek fair trade kereskedésből származnak. Miért is ne adhatnád meg a nap legfontosabb étkezésének a módját? A legfinomabb kávé mellé házi készítésű granolát fogyasztasz.

Halak: amerikai fánk

Halak jegyűként rendkívül kreatív típus vagy. Amikor a barátok olyan megjegyzésekkel illetik a kedvenc reggelidet, mint: tele van üres kalóriával, vagy csupa cukor, könnyedén kivágod magadat, és csak annyit tesz hozzá, lehet, de hihetetlenül finom. Egy forró kávé mellé az amerikai fánk valóban ideális harapnivaló.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)