Jump to content

Győzd le a negatív energiákat

2020. 11. 11. 09:59

Ha rosszkedvű vagy és egyre több negatív gondolat gyötör, az könnyen lehet a környezeted negatív energiáinak eredménye. Szerencsére van jó néhány módszer, amit sikeresen bevethetsz ellene.

Fontos, hogy időről időre megtisztítsd a testedet a felgyűlt rossztól, pláne, ha észlelted már magadon valamilyen jelét – visszatérő rosszkedv, bizonytalanság és negatív gondolatok formájában. Van rá mód, hogy változtass ezen! Az alábbi lehetőségek mindegyikét kipróbálhatod, vagy elsőként azokat, amik számodra egyszerűbbnek tűnnek. Minél többet dolgozol magadon, annál jobban érzed majd magad, és egyre kevésbé hatnak rád az ártó rezgések. Képes vagy pozitív energiává változtatni minden téged érő rosszat!

 

1. Tegyél valami örömtelit

Amikor rossz időszakod van, mindig találnod kell valamit, ami kisegít belőle, valamit, ami boldoggá tesz. Gondold végig, mik voltak azok az események, dolgok az utóbbi időben, amit örömmel tettél, vagy mit nem csináltál régóta, amire nagyon vágysz. Egy illatos fürdőtől kezdve az erdei túráig, egy kiadós finom masszázson át bármi jó lehet. Találd meg, mi az, ami feltölt, eltereli a rosszról a gondolataidat, és visszaállít a helyes vágányra.

2. Lásd a dolgok pozitív oldalát

Vizsgáld meg a történéseket, vizualizáld mindennek a rossz és a jó oldalát is. Majd lépj át a rosszakon, tovább a pozitívumok felé, és csak azokkal foglalkozz. Ezzel a módszerrel arra rászoktatod magad, hogy képes legyél a jó dolgokat előtérbe helyezni. Végezd olyan gyakran, amennyiszer csak jólesik, akár minden este végigveheted a nap történéseit. Ha képes leszel utólag elemezve a jó felé terelni a gondolataidat, egyre kevesebb ilyet találsz majd az életedben.

3. Meditálj

Használd a „fehér fény meditációt”. Ennek során azt vizualizáld és érezd át, hogy egy meleg, fehér fény ragyog a belsődben, majd kiterjeszkedik, és körülöleli az egész testedet. Érezd, hogy ez a te személyes védő tered, és egész nap megvéd a téged érő negatív hatásoktól. A meditáció végére találhatsz magadnak megerősítő mondatot, amit ismételj el háromszor, hogy beépüljön a tudatodba.

4. Erősítsd meg magadban, hogy te irányítasz

Ne engedd másoknak, hogy megmondják, milyen legyél és mit tegyél. Emlékeztesd magad, hogy kizárólag te rendelkezhetsz saját magad fölött! Akárki akar befolyásolni és magával húzni a mélybe, ne engedd. Legyél pozitív és pozitív is maradsz. Fogadj mindent, amit az élettől kapsz, tanulj a rosszból és fordítsd a magad javára. Minden mást lélegezz ki és engedj el.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)