Jump to content

Szerelmes csillagjegyek I.

2018. 04. 04. 15:10

Az igaz szerelmet megtalálni, nem egyszerű dolog, de nem is lehetetlen. Nézzük mi jellemző az egyes csillagjegyekre, ha a szerelemről van szó…

A kosok nehezen esnek szerelembe, illetve sokáig keresgélnek, mire meglelik a számukra tökéletes társat, előfordul, hogy a kalandokra sem mondanak nemet, azonban, ha eltalálja őket Ámor nyila, akkor nem létezik számukra más, mint a kedvesük.

A bika, nem szeret egyedül lenni, éppen ezért sokszor görcsösen és izgatottan keresi az igazit, a társát, akivel megoszthatja örömét és bánatát. Ha megtalálta, igyekszik önmagát is háttérbe szorítani, csak, hogy a másiknak mindent megadjon. Harmóniára és békére törekszik, makacssága és önfejűsége azonban nem kíméli meg a vitáktól, párkapcsolatban sem.

Az ikrek nagyon megfontolt emberek, akik mindent jó előre megterveznek, nincsenek ezzel másként a párkapcsolatok terén sem. Tudják, hogy milyen típust képzelnek el maguk mellé, már-már tudatosan keresik az igazit. Ha megtalálták azt, aki számukra tökéletes, akkor azért mindent megtesznek. Képesek kompromisszumra a szerelem és a harmónia érdekében.

A rákok nagyon érzelmes típusok, tűzön-vízen át küzdenek azért, akit kiszemeltek maguknak, ragaszkodó, törődő, érzelmes típus, aki szereti, ha béke és harmónia van a párkapcsolatában. Képes maga elé helyezni kedvese igényeit, csak, hogy ezzel is örömöt okozzon a másiknak. Ha nem vigyáz, könnyen átverhetik és kihasználhatják önzetlenségét

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)