Jump to content

Pénzvonzó babonák, amikre mindig szükség van

2022. 02. 21. 09:45

A pénz ugyan nem boldogít, de jó, ha van, tartja a közmondás. Ne feledje hát, a pénzvonzó trükköket idén is kipróbálni. Még nincs késő semmihez, hiszen csak február végét írunk!

Ezeket kell próbálgatni, ha a lottó nem jön össze:

Piros pénztárca. A piros bőrpénztárca gazdagságot sugall, és állítólag elő is idézi azt. A bőr nemes anyag, természetes és tiszta, ezért akinél bőr pénztárca van, az tartós jómódú, a pénzre vigyázni tudó ember.

Szerencsepénz: A szerencsepénz, amit egy számunkra fontos embertől kaptunk, esetleg valamilyen különös módon került hozzánk, pl.: találtunk, ugyancsak jó pénzvonzó eszköz lehet. A „pénzmágnesünk” tulajdonképpen bármilyen dologban manifesztálódhat, ami számunkra a gazdagságot jelképezi és elfér a tárcában.

Aranyra fel! Akik valóban gazdagok akarnak lenni, arannyal még több aranyat vonzanak magukhoz. Ez lehet aranylap, medál vagy egy karikagyűrű. De a legbiztosabb, ha bekölrözik egy zaciba. (Ez csak vicc!)

Rizs és lencse. Minél több van belőle, annál jobb, ugyanis a hiedelmek szerint a leghatásosabb pénzvonzó e kettő, főként a zöld rizs.

Pénztárcát, táskát letenni a földre? Soha!Az egyik legismertebb népi babona, hogy a pénztárcát és táskát soha nem tesszük le csak úgy. Pláne nem a földre, mert az biztos elszegényedéshez vezet.

Üres pénztárca. Soha ne ajándékozzon vagy fogadjon el pénztárcát üresen, a babona szerint, mindig kell egy érmét tenni az új tárcába. Aki igazán körültekintő és gazdagságra törekvő, az eurót vagy más, értékesebb külföldi pénzt is tehet bele.

A pénz sorrendje sem mindegy ám! A hiedelmek szerint, ha rendet tartunk a pénztárcánkban, akkor az anyagi helyzetünk is rendeződik. Mindig ügyeljen arra, hogy pénzét a címletek nagysága szerint, növekvő sorrendben helyezze a tárcájába.

Piramis alakúra hajtott pénz: Az sem mindegy, hogyan helyezzük el a tárcába a pénzt. A piramis, avagy háromszög alakba hajtott fizetőeszköz, jó energiákkal tölti fel a tulajdonosát. Ez az energia megsokszorozza a pénzét. Ha más hajtja be a tárcájába mindkettejüknek, szerencsét hoz.

És végül soha ne menj ki pénz nélkül az utcára, mert akkor a néphit szerint „lepisilik a kutyák”.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)