Jump to content

Mindent a gyógyító kövekről 1.rész

2022. 02. 14. 01:28

A köveknek, ásványoknak tulajdonított pozitív, energizáló hatás több ezer éves múltra tekint vissza. Már az Őskorban felfedezték, mire mit kell alkalmazni gyógyulás szempontjából, ám az sem volt kérdéses, milyen követ kell beszerezni, ha az ember vagyonosodni szeretne. Ismerje meg a varázskövek világát, hátha Önnek is beválik a használata!

Bizonyára mindenki számára ismert fogalom az energiamező, mely a testünket körülvéve különféle, a hangulatunknak és egészségügyi állapotunknak megfelelő rezgéseket bocsájt ki. A negatív gondolatok, betegségek, és a stressz okozta lelki egyensúly megbomlása törést eredményezhet ebben az energiamezőben. Ekkor pedig segítségünkre lehetnek a gyógyító kövek, melyek a problémás rezgésekre, a saját természetes rezgésükkel összehangolódván kifejtik szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásukat. Ahogyan minden szervünk, így a kövek is más-más frekvencián rezegnek. Fontos leszögezni, hogy ez a fajta terápiás eljárás, megelőzésként és kiegészítő kezelésként alkalmazható. Önmagában nem garantálja a testi-lelki gyógyulást.

A kő kiválasztásánál fontos, hogy olyat válasszunk, mely a problémánkra megfelelő. Vannak olyan kövek, melyek több problémára is hatással lehetnek, ilyenkor a hőteszt segít eldönteni, hogy végül melyik mellett állapod meg. A hőteszt lényege, hogy azt a követ célszerű választani, amely a legmelegebb hőfokot éri el a tenyerünkben. Használati idejüket is a hőmérsékletük mutatja meg, ugyanis miután a szervezetünknek nincs az adott kőre szüksége érintés után is hidegek maradnak. „Elhidegülnek tőlünk”.

A gyógyító köveket feltölthetjük a Nap, a Hold és más gyógyító kövek energiájával. Kő feltöltéséhez a napfelkelte és a napnyugta, valamint a telihold ideje a legalkalmasabb. Olyan helyre kell helyezni a köveket, ahol éri őket a Nap, illetve a Hold fénye. Ha másik kővel töltenénk fel, erre legalkalmasabb a legerősebb és legtisztább hegyikristály. A két követ össze kell érinteni és állni hagyni. A kövek megtisztítását levegővel és langyos vízzel végezhetjük. Rövid ideig víz alá tartva, valamint levegőre téve megtisztul az addig összegyűjtött, szervezetből kinyert negatív rezgésektől.

Kíváncsi melyik kő mire való? Tartson velem holnap, és ismerje meg a köveket, melyek talán hasznára is válhatnak!

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)