Jump to content

Jósolj teából 2.rész

2022. 02. 14. 10:23

A teafüvek azon kívül, hogy nyugtatóan hatnak az elménkre, kiválóan alkalmasak jóslásra is. Ha Önben is rejtőzik egy olyan kérdés, vagy dilemma, amelyre választ keres, ne habozzon. Igyon meg egy csésze teát és figyeljen a teafüvekből kirajzolódott jelekre.

A tegnapi cikkben olvashatott arról, hogyan jósolhat teafüvekből. Ha lemaradt volna róla, most pótolhatja.

A jósláshoz szükség lesz egy csészére, teafűre és némi forró vízre, na meg nyugalmas környezetre. A tea kortyolgatása közben erőteljesen fókuszálni kell arra a kérdésre, melyre választ szeretnénk kapni. Majd lassan elfogyasztani a teát, amikor már majdnem kiürült a csésze, lassan összerázni a maradék vizet a teafűvel és megvizsgálni mi rajzolódik ki belőle. Célszerű a belső intuícióinkra hallgatni, sokat segíthetnek a jelek megfejtésében.

Íme, még több alakzat mely választ nyújthat a kérdéseinkre. Ha kíváncsi még többre, olvassa el a tegnapi cikket ezzel kapcsolatban.

Kard: Kommunikációs problémát, esetleg a megfelelő kommunikáció hiányát jelképezi. Ha ez az alakzat rajzolódik ki, mindenképpen végig kell gondolni, hogy ki az a személy az életünkben, akivel megbeszélendő/tisztázandó félreértés/vita vagy éppen nézeteltérésünk van. Ki az, akivel régen beszéltünk, akivel valamiféle elintéznivalónk lehet. Amennyiben ez a beszélgetés lezajlik, nyugodtabb kiegyensúlyozottabb időszak köszönt ránk.

ABC betűi: A betűk megjelenése általában egy személy nevének kezdőbetűjére utal. Akinek a neve először eszünkbe jut, vélhetően vele van elintézendő dolgunk, esetleg ő lehet a megoldás a problémánkra, vagy rosszabb esetben tán a baj forrása.

Számok: Többféle dolgot is jelenthet, ha szám alakzat rajzolódik ki, de általánosságban az alábbi jelentéstartalmakkal kell számolni.

  1. Valami újnak a kezdete az életünk bármely területén
  2. Új személy érkezése az életünkbe, ez lehet új barátság, vagy új párkapcsolat
  3. Termékenység, gyermekáldás
  4. Stabilitás, biztos élet
  5. Bizonytalanság
  6. Előrehaladás, sikerek, fejlődés, tudás bővítése- Fejlődés vagy tudás
  7. Spiritualitás
  8. Karrier, pozitív sikerek otthon és a munkahelyen egyaránt
  9. Siker, teljesség, boldogság, harmónia

 

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)