Jump to content

Jósolj teából 1.rész

2022. 02. 08. 10:20

A teafüvek azon kívül, hogy nyugtatóan hatnak az elménkre, kiválóan alkalmasak jóslásra is. Ha Önben is rejtőzik egy olyan kérdés, vagy dilemma, amelyre választ keres, ne habozzon. Igyon meg egy csésze teát és figyeljen a teafüvekből kirajzolódott jelekre.

A jósláshoz szükség lesz egy csészére, teafűre és némi forró vízre, na meg nyugalmas környezetre. A tea kortyolgatása közben erőteljesen fókuszálni kell arra a kérdésre, melyre választ szeretnénk kapni. Majd lassan elfogyasztani a teát, amikor már majdnem kiürült a csésze, lassan összerázni a maradék vizet a teafűvel és megvizsgálni mi rajzolódik ki belőle.

Célszerű a belső intuícióinkra hallgatni, sokat segíthetnek a jelek megfejtésében.

Íme, néhány alakzat, mely választ nyújthat a kérdéseinkre.

Kör: A kör alakzat a személyiségünk fejlődését jelképezi, amennyiben ez rajzolódik ki, célszerű a jövőképünkön elgondolkodni, és úgy alakítani a dolgainkat, hogy azok előre vigyenek az utunkon.

Négyzet: A négyzet kirajzolódása az otthonunkat szimbolizálja. Jelentése többrétű, egyrészt jelentheti azt, hogy a megoldás kulcsa a problémánkra/kérdésünkre házon belül keresendő, másrészt jelentheti azt is, hogy ideje sokkal stabilabb/élhetőbb lakókörnyezetet teremtenünk.

Érmék: Ez az egyik legpozitívabb alakzat, mely azt jelenti, hogy valami nagyon pozitív dolog vár ránk, ez lehet pénz vagy jó szerencse. Kirajzolódása egyértelműen pozitív jövőképre utal.

Ha problémás helyzet előtt állunk, mindenképpen siker várható.

Háromszög: A háromszög egy zavaró személy/dolog jelképe. Mindenképpen végig kell gondolni, ezen ábra kirajzolódása esetén, hogy környezetünkben ki vagy mi lehet az, aki/ami akadályozhat minket a fejlődésünkben, vagy az előrelépésünkben, esetleg van-e olyan személy, aki direkt árthat nekünk, vagy akadályozhat céljaink elérésében.

Esetleg más rajzolódott ki a teafűből? Ne izguljon! A holnapi folytatásban annak a jelentését is megtudhatja!

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)