Jump to content

Így lesztek boldogok

2021. 06. 23. 12:12

A horoszkópból kiolvasható a boldogság felé vezető út kulcsa. Vajon mire vágynak a szívük mélyén a legjobban a csillagjegyek? Milyen út vezet a valódi boldogsághoz? Íme a részletek.

A Kos

 

Kos jegyűként nagyon bátor és energikus típus vagy. Imádod az újdonságot, éppen ezért légy úttörő és kezdeményező a szerelemben is. Merd elindítani, megírni a saját a szerelmi történetedet függetlenül attól, hogy férfiként vagy nőként születtél. A szerelem megéri a kockázatot, és ezt pontosan tudni is fogod, amikor megtalálod az igazit.

A Bika

 

Bika jegyűként merj kockáztatni, és vedd fel a kapcsolatot a múltbéli szerelmeddel. Kérj persze bocsánatot tőle, ha szükséges, mutasd és éld meg a valódi érzéseket. Persze csak akkor, ha élénken él még most is valaki a gondolataidban, akivel nem zártad le végérvényesen a múltat. Tedd meg te a boldogság felé vezető első lépést. Megéri.

Az Ikrek

 

Ikrek jegyűként valósítsd meg álmaid utazását. Légy bátor és merész, és fizess be arra az útra, melyre oly régóta vágysz. Ne is gondolkodj, csak szervezd meg az utazást, és indulj – akár máris. Életre szóló élményben lesz részed, ráadásul megvalósítasz valamit a bakancslistádról. Pipáld ki, és jöhet a következő álomcél.

A Rák

 

Rák jegyűként nagyon bátor és kezdeményező tudsz lenni – ha akarsz. Tedd meg az első lépést a karriered felé. Merj kockáztatni, valósítsd meg az álmaidat, válts munkahelyet, vágj bele az újba. Ott motoszkál a fejedben, amit a szíved mélyén szeretnél tenni. Mire várnál még? Indulj el a siker útján.

Az Oroszlán

 

Oroszlán jegyűként nem is találhatnál megfelelőbb pillanatot, hogy alapjaiban változtasd meg az életedet. Ha a munkahelyeden érzed rosszul magad, merj váltani, ha a párkapcsolatod romboló, lépj ki belőle máris. Megérdemled a boldogságot, megérdemled a tiszteletet. Vedd elő híres bátorságodat, és tedd meg a legfontosabb lépéseket.

A Szűz

 

Szűz jegyűként talán túlzottan is a biztonságra játszol. Szedd össze a bátorságodat, és tégy valami szokatlant, valami merészet és merőben mást a megszokottnál. Mondj igent a kalandra. Légy meglepő és kiszámíthatatlan, légy szabad és gondtalan. Hidd el, élvezni fogod a szabadságot, a változást.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)