Jump to content

Sámánlélek él benned?

2021. 06. 12. 12:12

A sámánok, a spirituális gyógyítók a 21. században is fontos szerepet töltenek be, még ha nem is ugyanaz a feladatuk, mint sok száz vagy ezer évvel ezelőtt. Vajon benned is sámánlélek rejlik? Ezeket a tippeket, elveket sose feledd!

Ezt az öt elvet minden modern kori, a spirituális utat választónak érdemes észben tartania, és megosztania másokkal, akik boldogulni szeretnének a változó világban.

1. A jelenkori gyógyítók feladata nem feltétlenül a betegségek fizikai kezelése, sokkal inkább a segítségnyújtás, hogy az emberek újra képesek legyenek kapcsolódni a Föld rezgéseihez és a kozmikus energiákhoz.

2. Az idő nem lineáris, ezért az út a fontos, nem a cél elvét kell kövessük. A fő, hogy az „itt és most”-ban tudjunk maradni, hogy a létezés pillanatnyi csodáját megtapasztaljuk.

3. Az alkotás fontos, de a végtermék kevésbé. A matéria a múltban marad, az alkotás folyamata során viszont átélhetjük a létezés pillanatát. 

4. Nem szabad ragaszkodnunk olyanokhoz, akik saját akaratukból kiléptek az életünkből. Fogadjuk el, hogy az ő valóságuk nem egyezik a miénkkel, és hogy új emberek pótolják majd az elveszett kapcsolatokat.

5. A kommunikációt nem az elme, hanem a szív irányítja. A szavak jelentőségüket vesztik, a képek és az energiák nagyobb szerephez jutnak. 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)