Jump to content

Így rontod el a kapcsolatot

2021. 05. 20. 04:08

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek gyakrabban tönkre tenni a kapcsolataikat, mint a többiek. Ők talán átokként élik meg a sorozatos kudarcokat, a horoszkóp szerint ugyanakkor egész máshol kéne keresniük a probléma gyökerét. Vajon te is köztük vagy?

A Bika a sok beszéddel rontja el a párkapcsolatát

 

Bika jegyűként erős, öntudatos, igényes és törekvő nőként tekintsz magadra. A férfiak ugyanakkor túlzottan is magadnak valónak, önteltnek láthatnak téged. Kétségtelenül vonzó a megjelenésed, a nyitottságod, a párod mégis úgy érezheti melletted, hogy folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítod, így tesztelve, hogy kiállja-e a próbákat. Társad valódi versenyként éli meg a veled a párkapcsolatot, mert mindenkor bizonyítani akarod, hogy mindent lehet jobban, okosabban és hatékonyabban tenni. Hajlamos lehetsz nagyon sokat beszélni, ami eleinte még nagyon kedvesnek tűnik, de egy idő után pontosan az zavarhatja a párodat, hogy képtelen melletted szóhoz jutni. Aztán pedig csodálkozol, miért hagyott ő is faképnél téged. Ez az, amin érdemes változtatnod a boldog párkapcsolatért.

A Szűz a kiszámíthatatlanságával teszi tönkre a párkapcsolatot

 

Szűz jegyűként nagyon okos, intelligens, érdeklődő, kifejezetten vicces és szórakoztató nő vagy, de ez valahogy mégsem elég, hogy megkaphasd, amit akarsz. És tudod, miért? Nos, mert egyfelől hajlamos vagy eljátszani a megközelíthetetlen jégkirálynőt, és még akkor sem mutatsz érzéseket, amikor már nagyon is ideje lenne. Másrészről pedig a legváratlanabb pillanatban esel át a ló másik oldalára. Egész nap csöpögős üzenetekkel bombázod a párodat, aki nem is érti, hirtelen, mi történt veled. Gyerekesen, kiszámíthatatlanul viselkedsz, ugyanakkor kontrollálni, irányítani akarod őt. Te lehetnél a „dominó hölgy”, aki szó szerint ledönti a párját, szinte megbolondítod őt, csak nem a megfelelő módon. Próbáld magadat az ő helyzetében képzelni, könnyen rájöhetsz, társad miért keres inkább kiszámíthatóbb partnert magának.

A Vízöntő ott rontja el, hogy meg akarja menteni a másikat

 

Vízöntő jegyűként a kihívásokat keresed, az átlagos sosem elég jó neked. Azt gondolod, ami normális, az unalmas. Hajlamos lehetsz ugyanis megmentőként viselkedni a párkapcsolatban, olyan társat vonzol, akiről úgy gondolod, a segítséged nélkül sosem jönne rendbe lelkileg. Pedig az a helyzet, a férfiak nem igazán szeretnék, hogy Teréz anyaként viselkedj velük, és mindent magadra vállalva mentsd meg a világot, és persze a párodat is. A kapcsolataid rendre úgy végződnek, hogy társad összeszedi magát melletted, és megerősödve lép ki a kapcsolatból. Aztán úgy érzed, becsapott téged, mert nem becsült meg eléggé. Ugye, nem egyszer megkaptad már, „te túl jó vagy nekem”. Igazából önmagadat kellene előbb megmentened, hogy rátalálhass a valóban boldog párkapcsolatra.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)