Jump to content

Akik könnyen kiborulnak

2021. 05. 18. 04:08

Mindenkinek lehet rossz napja, ezek a csillagjegyek azonban különösen hajlamosak rá, hogy a legkisebb dolgon is felhúzzák magukat. Ha te is köztük vagy, ne csüggedj – bármikor megtanulhatod, hogyan maradj ura az indulataidnak, és hogyan tartsd féken a negatív energiákat.

A Kos

 

A Kos uralkodó bolygója az örökösen harcban álló Mars, ezért nem meglepő, hogy ő is harcias és meglehetősen türelmetlen alkat. Impulzív, könnyen dühbe guruló típus, akinek mégis sokkal kifizetődőbb, amikor egyedül, magában csillapodik le, mint ha másokon töltené ki a dühét.

A Bika

 

A Bikát sokan a türelem, a nyugalom szobraként ismerik, pedig valójában elképesztő viharok tombolnak benne. Ezeket pedig sokszor éppen a legapróbb impulzusok hozzák a felszínre, ami miatt úgy tűnhet, a Bika bármilyen apróságon képes fenn- és kiakadni.

Az Ikrek

 

Az Ikrekkel kapcsolatban sosem tudni, mikor tör ki a belőle a szunnyadó vulkán. Igazság szerint még ő sincs pontosan tisztában azzal, hogy mikor és éppen miért robban fel. Egy biztos, a humor bármikor és könnyedén visszarántja őt a földre.

Az Oroszlán

 

Az általában kedves és nagylelkű Oroszlántól elég meglepően hat, amikor mérgében, dühében csúnyán megsérti a többieket. Neki azt kell megtanulnia, hogyan hagyjon ki másokat a rosszkedvéből, hogyan rendezze magában az indulatát. Hajlamos jól kiordítani magát, aztán úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna. A többiek meg értetlenül néznek rá.

A Szűz

 

A Szűz csillagjegyet valójában ritkán látod kiabálni, ő egészen máshogy vezeti le a benne lévő feszültséget. Amikor felhúzza magát, vagy mások valamivel felbosszantják, jéghideg és tűpontos kritikával reagál a közeledésre, de hajlamos lehet hűvös cinizmusba burkolózni. 

A Skorpió

Bár a Skorpiót nagyon szenvedélyes csillagjegyeknek tartják, ő mégsem a kirobbanó viták embere. Amikor dühbe gurul – sűrűn előfordul vele –, inkább a sértődés vagy a passzív-agresszív hozzáállás jellemzi a viselkedését. Pedig ez egyáltalán nem szerencsés, hiszen nemcsak a saját lelkét mérgezheti, de a kapcsolatait is.

A Halak

 

A Halak csillagjegyet a legtöbben csendes, álmodozó típusnak ismerik, ezért nagyon meglepő és meghökkentő, amikor felmegy benne a pumpa, és kifordul önmagából. Nagyon érzékeny jellem, ezért általában akkor robban, amikor úgy érzi, az érzelmei kerülnek veszélybe vagy sérülnek.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)