Jump to content

Tekintettél már így a jegyekre?

2021. 04. 18. 09:30

Házi kedvencet tartani nagy felelősség. Még a kevésbé igényeseknek is szüksége van rád, hogy megkapják az életben maradáshoz szükséges ételt, italt, környezetet.

Létezik szeretetnyelv, amit a pszichológia néhány fő kategóriába rendez. De mindenki egyedileg mutatja ki az érzéseit, az egyedi szerettei számára. Vannak azonban olyan emberek, akiknek kedvessége, gyengédsége, és az általános természete kiemelkedően édessé tesz. Ők az optimista cuki csillagjegyek, akik feldobják a legrosszabb napjaidat is – hacsak nem te vagy egyikük, aki megörvendezteti a környezetét.

 

3. Oroszlán, a doromboló kiscica

Aki nem ismer közelről, annak nehéz elhinnie. Csak a magabiztos törtetőt látják, de amint eloszlik a tömeg, a legkedvesebb emberré változol. Ott van ez benned mindig, hiszen a természetes bájod fogja meg az embereket. De amikor szerepelned kell, nem ez az éned van előtérben. Pedig képes vagy a legjegesebb szíveket is felolvasztani.

2. Halak, a megtestesült gyengédség

Aki ismeri a csillagjegyeket, biztos nem lepődik meg, hogy szerepelsz ebben a hármas fogatban. Érzékeny, empatikus természeted tesz ennyire kedvelhetővé. Mindig segíteni akarsz, ahol baj van, ott teremsz. Finoman, gyengéden kezeled bárki gondjait, mindig igyekszel felderíteni, akiket szárnyad alá vettél.

1. Rák, a szeretet középpontja

A védelmezés és a szeretet a küldetésed. Nem ismersz lehetetlent, ha a szeretteidről van szó, de ismeretlen bajba jutottakért is messzire mész. Nagyon nyitott és álmodozó természeted megtévesztő lehet, de a közelállók látják minden oldalad. Biztonságot és kedvességet hozol az életbe, tőled mindenkinek jut egy cukiságfalat.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)