Jump to content

Tanácsok Bikáknak

2021. 04. 18. 09:28

Mindenkinek megvannak a túlélési módszerei. Amikor rossz kedved van, amikor veszteség ér, hasonlóképp próbálsz jobban lenni – legfeljebb a mérték változik.

Ha te is a Bika jegy szülötteinek egyike vagy, és nem találod a helyed a kapcsolat vége után, olvass tovább! Ha pedig egy Bika kedves barátja vagy, jegyzetelj, és segíts neki mielőbb újra színesnek látni a világot.

Csillagjegyed alapján igazán biztonsági játékos vagy. Már rég tovább kellett volna lépned, de jól tudjuk, egy mérgező kapcsolatból sosem könnyű. Neked pedig különösen, mert amíg nem érzed a lábad alatt a talajt, nem vagy képes változtatni. Ha pedig megtörtént, igyekezz visszazökkenni a mindennapokba, neked a rendszeresség nagyon sokat számít.

1. Tervezd meg, mi lesz utána

Csak így tudsz kilépni végleg. Ha már tudod, hol fogsz lakni, hogyan pakolod el a holmidat, akkor jöhet a következő lépés. Kérd meg egy barátodat, segítsen költözködni, ez segít, hogy betartsd a dátumot, és hogy semmiért ne kelljen visszamenned.

2. Ne engedj a virtuális kapcsolatnak

Hagyd figyelmen kívül az üzeneteket, fényképeket, és mindent, amivel exed visszacsábítana. A közös képeiteket pakold egy külön mappába, és tedd külső hordozóra – talán soha nem is veszed újra elő!

3. Edd magad boldogra

Imádod az ételeket, ízeket. A főzés közbeni alkotási folyamat mindig kikapcsol. Tervezz valami nagyon extrát, esetleg olyat, amit az exed nem kedvelt, ezért sokáig te is kihagytad. Készülj vacsorával lakótársad vagy családod részére. Az elégedettségük és örömük feldob majd.

4. Tombolj

Állíts össze egy szakítós lejátszási listát. A legboldogabb, a legőrjöngősebb számokat pakold össze, és táncolj, énekel hangosan. A zene mindig gyógyír!

5. Kapcsolódj a föld elemhez

Ültess virágot, növényt, ez szimbolikusan is tökéletes: valami újnak a kezdete. Menj el kirándulni, lélegezd be az erdő illatát. Minden kilégzéssel engedd el a múltat, és érezd az erőt magadban. Minden a helyére kerül!

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)