Jump to content

Ezek a jelek nem hazudnak

2021. 04. 09. 09:34

Egyedülállóként foglalkozol magaddal, teszed, amit szeretnél, vagy egyedül kínlódsz, ha az esik jól.. A boldogtalan párkapcsolatban néha elveszíted a kapcsolatot önmagaddal.

Emlékszel, milyen volt önfeledten boldognak lenni – egyedül is? Amikor megtalálja az ember ezt az állapotot, arra kéne koncentrálni, hogy bármi is történjen, az érzést megmaradjon.
Ha a kapcsolatodban szinte soha nem érzed igazán jól magad, viszont már magad sem tudod, mi lenne a számodra kedvező állapot: figyelj a jelekre, és lépj tovább.

1. Csapdában vagy

Bármit szívesebben csinálnál, minthogy a pároddal legyél. De úgy érzed, nincs kiút, és maradsz. Pedig soha nem szabadna azt érezned, hogy kényszerből vagy mellette!

2. A hangulatától függsz

Amikor hazaérkezik, előre aggódsz, milyen hangulatban lesz. Ha morcos, akkor kelletlenül szól majd hozzád, minden egyes szavával kritizál. Folyamatos feszültség van a levegőben, amitől egyre rosszabbul érzed magad.

3. Nem juttok előre

Nincs olyan közös témátok, amiben egyezségre jutnátok. A legapróbb kérdés is vitát szül, amiből aztán komoly veszekedés kerekedik. Egyre többet látod a tükörben a kisírt szemeidet.

4. Menekülsz

Folyton kibúvókat találsz, miért ne legyél vele. Munkahelyi túlórák, segítségre szoruló barátok… szinte már mindenki sorra került, hogy ne otthon legyél. 

5. Kényelmetlenül érzed magad

Folyamatosan azon gondolkodsz, hogyan viselkedj, mit felelj neki. Nem tudsz mellette ellazulni, készenlétben vagy: mikor teszel valami rosszat. Nem vagy önmagad mellette, és nem is lehetsz.

6. Kimerült vagy

Fizikailag és lelkileg is egyre kimerültebb vagy. A mérgező kapcsolat egyik tünete, hogy teljesen elszívja az energiádat. Ne hagyd, hogy megbetegítsen, nem ér annyit!

7. Taszít fizikailag

A végső jel, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül. Amikor már nem vonzódsz hozzá, vagy egyenesen taszít a közelsége, tedd fel a kérdést: miért vagy még vele?

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)