Jump to content

Ezt tudtad a lelkekről?

2021. 02. 09. 08:53

A lelked életkora független a tényleges életkorodtól. Minél több tapasztalattal és előző élettel a hátad mögött születtél erre a mostani világra, annál bölcsebb, annál öregebb léleknek számítasz. Vajon tapasztaltad már magadon ezeket a jeleket?

Nem a tényleg életkorodon múlik, hogy mennyire öreg a lelked. Lehetsz akár tizenéves, vagy talán a középkoron is túlléphettél már, ha nagyon sok előző életet éltél, öreg lélek lakozik benned. Talán hallgatagabb vagy a többieknél, talán különcnek gondolnak téged, mert másként tekintesz a világra. Az anyagi élet helyett téged egészen más és mélyebb összefüggések foglalkoztatnak. Nem véletlenül, mert ezek is az öreg lélek ismérvei. Milyen jelekből tudhatod, hogy öreg a lelked, és egészen másként gondolkodsz? Íme.

Az 1. jel, hogy öreg a lelked

Ha te is öreg lélek vagy, nem vágysz hangos, harsány társaságba, jól érzed magadat otthon, akár egyedül is. A hangzavar, a hatalmas partik, a túl nagy pörgés valósággal kimerítik a lelkedet. Szívesebben töltöd a szabadidőt a szerelmeddel, a legközelebbi barátokkal, a családdal, és ha teheted, csendesebb programokat választasz magatoknak.

A 2. jel, hogy te is öreg lélek vagy

Pontosan meg tudod fogalmazni, ami a fejedben jár. Az érzelmeket sem esik nehezedre kimutatni, és biztosan kerülöd az érzelmi játszmákat. Őszinte ember vagy, aki gyűlöli hazugságot, a sunyiságot, az árulást. Bátran kimondod, amit gondolsz, de szeretettel beszélsz, így sosem bántod meg a többieket.

A 3. jel, hogy öreg lélek lakik benned, és másként gondolkozol, mint a többiek

Öreg lélekként téged egyáltalán nem vonzanak a gyors szerelmek, az egy éjszakára szóló kalandok. Komolyan gondolod a párkapcsolatot, csak azért, hogy ne legyél egyedül, sosem kötnél kompromisszumot. Tiszteled a párodat, és önmagadat is. Mélyen és intenzíven érzel, kitartó vagy a szerelemben.

A 4. jel, hogy öreg a lelked

Az ismerkedés, a randevúzás csöppet sem könnyű számodra. Nem könnyű ugyanis olyan partnert találnod, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, akivel megértitek egymást. A mostani életedben talán nagyon sok csalódást élsz meg, mire megtalálod a valódi szerelmet.

Az 5. jel, hogy öreg lélek él benned

Talán kissé szégyenlős vagy, nem szívesen állsz ki nagyobb társaság elé, inkább a háttérben maradsz. Eleinte tartózkodóan, távolságtartóan viselkedsz, amit sokan félreértenek, és úgy gondolják, teljesen megközelíthetetlen vagy. Pedig csak időre van szükséged, hogy a bizalmadba fogadhasd a többieket.

A 6. jel, hogy öreg lélekként másként gondolkozol

Erős intuíció jellemző rád. Öreg lélekként érzed mások rezdüléseit, energiáit, így nem nagyon lehet téged becsapni. A belső hangok gyorsan jeleznek, ha valaki nem feltétlenül tisztességes veled. Óvatos és megfontolt típus vagy.

A 7. jel, hogy sokszor születtél a Földre

Független és önálló ember vagy. Talán még az sem zavar különösebben, amikor hosszabb ideig élsz egyedül. Megtalálod a módját, hogyan tartsd el magadat, te sosem szorulsz mások segítségére. Vagy legalábbis nem szívesen kéred mások támogatását.

A 8. jel, hogy öreg lélek lakozik benned

Számodra mindennél többet jelent a hűség, a megbízhatóság, a kitartás, az őszinteség, a szeretet. Öreg lélekként képtelen vagy olyan emberekben megbízni, akik nem tartják az adott szavukat, folyton elkésnek, és nem tisztelik az idődet.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)