Jump to content

A legértékesebb jegy

2018. 09. 25. 11:44

Ez a csillagjegy valóban nagyon sokat kér, ellenben sokat is ad. Nem könnyű őt megszelídíteni, akinek viszont sikerül, nagyszerű társra találhat benne. Vajon te is ebben a különleges csillagjegyben születtél? A te elvárásaid is magasak? A horoszkópból kiderül.

Nos, ez a csillagjegy valóban sokat kér, mert ő az élet egyetlen területén sem éri be a kevéssel. Az is biztos, ha megkapja, amire vágyik, a legtöbbet adja magából ő is. Íme, ez mind igaz az Oroszlán csillagjegyre.

Nemcsak vágyik a népszerűségre, de valójában meg is szerzi magának. Őt csöppet sem zavarja, amikor rá irányul a figyelem, sőt egyenesen lubickol a reflektorfényben. Nagyon szeret beszélgetni, és nagyon szereti, amikor csak őt hallgatják a többiek. Sőt, minél nagyobb a közönség, annál jobb.

Párkapcsolatban az udvarlás időszakát hihetetlenül izgalmas élményként éli meg. Az Oroszlán mégsem öncélú, a kitüntetett figyelmet nagyon is viszonozza, igazán nagylelkű és romantikus típus. Szóval, párja sem csalódik benne, hiszen nagyon mélyen szeret, és nagyon sokat ad ő is.

Az Oroszlán önálló és szabad csillagjegy

Az Oroszlán egyedül nem érzi jól magát, hiszen akkor nincs, akitől dicséretet, szeretetet kaphatna. Márpedig ez az érzés különösen fontos a számára. Mégis nagyon önálló és szabad lelkű csillagjegy. Nagyon megviseli, amikor a lakásban bezárva kell töltenie az idejét. Vidámságra, önfeledtségre, kalandra vágyik. Azt sem igazán szereti, ha párja ki akarja őt sajátítani magának. Népszerűsége okán nagyon sokan ismerik, és kedvelik, ő pedig fürdik a népszerűségben. 

Az Oroszlán hajlamos a vitákra

Nos, igen, nem mondhatni, hogy igazán türelmes típus lenne. Valójában nagyon gyorsan elveszíti a higgadtságát, pillanatok alatt kiborul. A drámákat az Oroszlán imádja, hajlamos a bolhából elefántot kreálni. Viszont, amint kidühöngte magát, pillanatok alatt ismét önmaga. Azért akad olyan helyzet, amit nagyon nehezen bocsát meg – ha egyáltalán megteszi. A tiszteletlenséget, az árulást a hűtlenséget talán sosem bocsátja meg. Őt ki kell engesztelni, nagyon sok hízelgéssel, dicsérettel, a kitüntető figyelemmel előbb-utóbb az ő szívét is meg lehet lágyítani.

Az Oroszlán nagyszerű szerető

Tüzes csillagjegyként szenvedélyes, nagyon forró típus a hálószobában. Imádja a dicsérő és elismerő szavakat, ha megkapja, még többet és jobbat akar magából kihozni. Magabiztos, szórakoztató, tudja, mit és hogyan szeretne megvalósítani az életében. Az Oroszlán sosem fél megmutatni magát, az érzéseit sem rejti véka alá, őszinte, egyenes, megbízható csillagjegy. Amikor emberére talál, valóban nagyszerű partner válik belőle, aki nemcsak elvárja a figyelmet, de is meg is adja szerelmének.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)