Jump to content

Kívánságteljesítő növények az otthonodba

2018. 07. 16. 08:13

Ha nem találod az igazit, és egy ideje magányosan tengeted a napjaid, itt az ideje, hogy beszerezz egy pár varázslatos erővel rendelkező növényt. Ezek a növények segítségedre lesznek abban, hogy párt találj, és boldogabb életet élhess.

A vitorlavirág már nagyanyáink kedvenc szobanövénye volt

A Spathipyllum vagy vitorlavirág a béke, harmónia szimbóluma. Úgy tartják, hogy a női boldogság jelképe, ha beviszed az otthonodba boldogságot, és békét teremt.

Felszívja a felesleges nedvességet, elpusztítja a gombákat és spórákat, normalizálja a légkört. A régi öregek úgy tartották, hogy a vitorlavirág a nők boldogságának beteljesítője, minden álom valóra válik tőle.

Ha valaki gyerekre vágyik, és nem akar lenni, akkor mindössze annyit kell tegyen, hogy vásároljon egy cserép vitorlavirágot, és tegye a házba egy jól látható helyre.

A mirtusz a szépség, a szerelem, a boldogság, és a kiegyensúlyozott élet szimbóluma.

Ez volt Viktória királynő esküvői virága, azóta nagyon sok esküvő kötelező kelléke, mivel hisznek benne, hogy a tökéletes házasság szimbóluma.

Az egyedülálló nőknek levendula

Azok a nők, akik hosszú ideje párra vágynak, mindenképp szerezzenek be egy-két cserép levendulát.

Azon túl, hogy igen kellemes illata van, számos pozitív hatással rendelkezik, sőt még a tökéletes pár megtalálásában is segítségünkre lehet.

Az orchidea azoknak a pároknak ajánlott, akik között nem túl nagy az egyetértés, de szeretnék megoldani a problémákat.
Akik szenvedélyes szerelemre vágynak, azok vigyenek kis cserepes rózsát az otthonukba.

(Forrás: tudasfaja.com / fotó: tudasfaja.com)