Jump to content

A baráti kapcsolatok betűje

2018. 06. 28. 07:07

Írj le egy fehér papírra olyan szavakat, melyekben szerepel az N betű!

A kézírás nemcsak szavak egymás mögött sorakozását jelenti. Sokkal több van mögötte, mert térképként szolgál ahhoz, hogy milyen az ember jelleme. Sok minden kiderül belőle a tudatalatti rejtett tartalmáról is. Maga az íráskép árulkodik arról is, hogy milyen a kézíró viszonya önmagához és az őt körülvevő világhoz.

 A kézírás árulkodó grafikus megjelenítés. Elemzésével a grafológia foglalkozik, mely az írásképet bizonyos személyiségjegyekhez is hozzárendeli. A grafológusok elismert szakértők, akik képesek feltárni azokat az összefüggéseket, melyek sajátosan hordozzák az író személy egyedi tulajdonságait. A grafoterápia az íráskép megváltoztatásával arra ösztönöz, hogy a negatív gondolkodást és az énkép rossz beidegződéseit pozitív tulajdonságok és önsegítő mechanizmusok váltsák fel a másképpen írás révén.

Az N betű a szó szoros értelmében egy félbevágott M. És, mivel az M betű nem más, mint az isteni kegyelem betűje, az N is pozitív jelentéstartalommal bír. Ez a betű megmutatja, hogyan viszonyulsz másokhoz társas kapcsolataidban. Az N a barátság betűje, mely a legtökéletesebb minden emberi kapcsolat közül, mivel az igaz barátság mentes mindennemű elvárástól.

(Forrás: ezoworld.hu / fotó: pixabay)