Jump to content

Így tüzeld fel a párkapcsolatod I.

2018. 04. 06. 12:45

Úgy érzed párkapcsolatodból hiányzik a kezdeti tűz és szenvedély, egy kis odafigyeléssel,  néhány romantikus pillanattal, a kezdeti tűz és szenvedély könnyedén visszahozható! Mit tehetünk ennek érdekében?

Ha a párok végig gondolják mi az, amit a mai napig a legjobban szeretnek a másik felükben, az kellemes és szeretettel teli emlékeket fog előcsalogatni. Ha rájövünk, hogy milyen csodálatos és értékes a társunk, egy-egy nosztalgikus pillanat után újra beleszeretünk. Szintén ilyen lehet az első szerelmes randik és együttlétek felidézése.  Ezek a gondolatok serkentőleg hathatnak a szexuális együttlétek előtt is. lehetnek szexuális együttlét előtt is. Régi izgalmas emlékek szenvedélyt és tüzet vihetnek a már megszokott és hétköznapi együttlétekbe.

Gondoljuk végig milyenek voltunk a megismerkedéskor, a házasságkötés idején. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az addigi nyüzsgő, élettel teli, energikus mindennapjaikról lemondanak a házasság után. Egyesek addig adtak a megjelenésükre, igyekeztek csinosan, kívánatosan, öltözködni, viselkedni.

Egyesek beleesnek abba a hibába, hogyha megtalálták az ideális társat, az esküvő után elkényelmesednek. Persze ez nem teljesen probléma, de színesíthetjük szerelmi életünket, ha néha-néha megadjuk a módját egy romantikus vacsorának, közös programoknak. Időről-időre nem árt zakóra cserélni a szabadidőruhát és tűsarkúra a sportcipőt. Egy-egy romantikus múltidéző randival garantáltan elcsavarhatjuk újra és újra párunk fejét. A házon kívüli randevúk alkalmasak lehet mélyebb témák megbeszélésére is a napi gondokon kívül.

Sokkal bensőségesebb lehet egy otthon együtt elköltött vacsora, mintha étterembe mennénk. Természetesen adjuk meg a módját az otthoni „randinak”, nem kell hozzá más, mint egy kis odafigyelés és kreativitás. A meglepetés vacsora remek ajándék akár férjnek akár feleségnek. Beszélgessünk sokat, legyünk érdeklődőek. Sok pár az évek során, csak felszínesen a napi gondokról, történésekről beszél. Legyenek bensőséges, mélyebb tartalmú beszélgetéseink, akár egy pohár bor és lágy zene mellett, akár valami csendes helyen, kettesben. Vagy csak lefekvés előtt esténként. Fontos, hogy éreztessük párunkkal, hogy még mindig törődünk vele, érdekel a problémája, gondolatai. Szánjunk elég időt a másikra!

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)