Jump to content

Milyen nőtípusba tartozol? Születési dátumod elárulja! II.

2018. 03. 06. 02:16

Numerológia esetén, a számoknak nem csak mennyiségi, de minőségi jelentése is van. A számok ugyanis, több kérdésre megadják a választ, mint  gondolnánk.  Szeretnéd megtudni, hogy melyik nőtípushoz tartozol? Azt, hogy mennyire vagy vonzó a férfiak szemében? Nem kell mást tenned, mint megkeresned születési dátumod.

5,14,23-án születettek jellemzői

Első pillanatra elérhetetlen, megközelíthetetlen jégkirálynőnek tűnhet, akitől tartanak a férfiak. A bátrabbak, ha megközelítik rájönnek, hogy valójában nyíltszívű és érdeklődő személyiség. Nőiességét főként a szexualitásban éli meg igazán, odaadó, érzéki, tele van érzelemmel, amit ilyenkor nem fél megmutatni. A férfiak teljesen odvannak ezekért a nőkért, pont attól válik ellenállhatatlanná, mert megőrzi természetességét.

6,15,24-én születettek jellemzői

Nem szeret a központban lenni, kerüli a hivalkodó öltözéket, de ettől függetlenül tisztában van nőiességével, és nem rejti el. Ismerősök körében könnyebben oldódik és nyílik meg, mint ismeretlenek társaságában. Ez nehézséget okozhat a férfiakkal való ismerkedés során, hiszen első ránézésre olyannak tűnhet, akit nem érdekel a másik. Ha feloldódik könnyen megtalálja bárkivel a közös hangot, ezt imádják is benne a férfiak, türelmes, empatikus típus, nem játssza meg magát, a valós személyiségét mutatja mások előtt.

7,16,25-én születettek jellemzői

Imádják a flörtöket, szeretik a férfiak társaságát, könnyen barátkoznak a férfinemmel, megtalálják velük a hangot, mivel közvetlenek és bármiről lehet velük beszélgetni, ez a férfiaknak is igazán imponáló. Feleslegesen nem szeretnek csacsogni, az üres locsogás és a felszínes kommunikáció nem köti le őket. Muszájból nem keresik az emberek társaságát. Nőies típusok, azonban inkább az eszükkel és a humorokkal hódítanak. Természetesen, ha ismerkednek, randiznak, akkor a nőies oldalukat veszik elő.

8,17,26-án születettek jellemzői

Tetőtől talpig nő, mi több igazi díva, elvárja,hogy a férfiak körülrajongják és ezért minden meg is tesz. Szereti hangsúlyozni nőies vonásait, imádja a divatot, szeret öltözködni, és szereti ha külsejét dicsérik. A férfiak természetesen odáig vannak érte, hiszen igazán feltünő jelenség. Szereti a kalandokat, a flörtöket, ugyanakkor ha testi-lelki társát megtalálja képes lenyugodni mellette. Nem ragaszkodik görcsösen egy kapcsolathoz, könnyen megtalálja a közös nevezőt a férfinemmel.

9,18,27-én születettek jellemzői

Szintén szeretik hangsúlyozni nőiességüket, de a közönségestől igazán távol állnak. Szeretik ha tetőtől-talpig nőiesek, és testük-lelkük harmóniában van egymással. Szeretnek kacérkodni a férfiakkal, nem zárkóznak el a könnyed flörtök elől. A férfiak éppen ezért szeretik keresni a társaságát. Nem jellemző ezekre a nőkre a női hiszti, és kiborulás, inkább szeretik megbeszélni,ha valami problémájuk van. A férfiaknál ezzel sok plusz pontot szerezhetnek.

 

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)