Jump to content

Milyen nőtípusba tartozol? Születési dátumod elárulja! I.

2018. 03. 06. 02:13

Numerológia esetén, a számoknak nem csak mennyiségi, de minőségi jelentése is van. A számok ugyanis, több kérdésre megadják a választ, mint  gondolnánk.  Szeretnéd megtudni, hogy melyik nőtípushoz tartozol? Azt, hogy mennyire vagy vonzó a férfiak szemében? Nem kell mást tenned, mint megkeresned születési dátumod.

1, 10, 19, 28-án születettek jellemzői

Ez a nőtípus igen karakán és határozott egyéniség, nyitott, társaságkedvelő éppen ezért hamar megtalálja a közös hangot a választottjával, nincs problémája a párkereséssel, többször van kapcsolatban, mint egyedül. Ezen napok szülöttei a külsőségek helyett, a személyiségükkel és az intelligenciájukkal szeretnek hódítani, természetesen mindezek mellett, gondot fordítanak az ápolt és megnyerő megjelenésre. Szeretik, ha „uralkodhatnak” a férfiak felett, szeretik, ha igazuk van, és ezt a párjuk is elismeri. Hiányosságuk az, hogy nehezebben tesznek le a saját elképzeléseikről, és nehezen alkalmazkodnak a másikhoz, pedig ez az ő fejlődésüket szolgálja.

2,11,20,29-én születettek jellemzői

Megjelenésére és viselkedésére elsősorban a szolídság és visszafogottság a jellemző, nem harsány, nem szereti a hivalkodó megjelenést, ettől függetlenül ízig-vérig nő, nem kell hozzá magassarkú cipő és rövid szoknya, hogy a férfiak szemrevételezzék. Mivel visszafogott és halk szavú, mindezek mellett pedig nőies, a férfiak fantáziáját és kíváncsiságát is egyaránt megmozgatja. Mivel minden kapcsolatban igyekszik titokzatos maradni és teljes mértékben nem kitárulkozni, ez folyamatosan lángra lobbantja a férfiakat, ettől lesz harmonikus és tartós a kapcsolat. Ezen napok szülöttei szeretik használni az eszüket, probléma esetén ész érvekkel igyekeznek meggyőzni a másikat igazukról, nem hisztisek és nem szeretik a felesleges vitát.

3,12,21,30-án születettek jellemzői

Energikus, vidám, élettel teli személyiség, szereti hangsúlyozni a nőiességét, szeret flörtölni, nyitni az emberek felé, ismerkedni, barátkozni. Szereti, ha bókolnak neki, ha a férfiak a kedvében akarnak járni. Mindezek mellett, érzékeny, szeret szeretni, megértő, barátságos, jószívű. Ezen napok szülöttei szeretik kalandosan élni az életüket, szeretik az izgalmakat, a kihívást. Nőies nőként szeretnek irányítani, ettől függetlenül egy kapcsolatban szeretik, ha a férfi dominál.

4,13,22,31-én születettek jellemzői

Ezen napok szülöttei igazi nők, szeretik kihangsúlyozni és megélni nőiességüket, melynek köszönhetően férfiak hevernek a lábaik előtt. Ettől függetlenül alaposan megválogatják, hogy kivel kerülnek kapcsolatba. Egyesek számára ez a már-már túlzott nőiesség visszatetsző is lehet, sokan harsánynak, feltűnőnek, beképzeltnek tarthatják emiatt. Ez új ismerettségeknél okozhat kezdetben problémát, de ha valakit szeret, akkor annak megmutatja, hogy az álarc mögött valójában egy csupaszív nő lakozik.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)