Jump to content

Mit árul el rólad az aurád színe? III.

2018. 02. 23. 12:45

Bizonyára mindenki tudja mi az az aura, ha gondoltál rá, hogy kiderítsd milyen a színe, de még nem jutottál el egy aurafotózásra, most itt a lehetőség arra, hogy a születési évedből kiszámítsd, milyen színű az aurád.

Íme az auraszámok és a hozzá tartozó színek:

  • 1.Vörös
  • 2. Narancssárga
  • 3. Sárga
  • 4. Zöld
  • 5. Kék
  • 6. Indigókék
  • 7. Lila
  • 8. Rózsaszín
  • 9. Bronz
  • 10. Ezüst
  • 11. Arany

Az életutunkat a teljes születési dátumunkban szereplő számjegyek adják. Ha valaki tegyük fel, 1986. 02.17.én született akkor az alábbi módon számolja ki az aurája színének számát, 2(hónap)+ 17(nap)+ 1986 (év) = 2005 Az így kapott összeg számjegyeit is adjuk össze = 2+0+0+5= 7

7. Lila

A lila aurával rendelkező emberek érzékenyek, általában a szívükre hallgatnak és nem az eszükre. Előfordul,hogy vakon megbíznak valakiben, néha éppen ezért könnyen átverhetik őket. Kevés embernek nyílnak meg, de ha valakivel barátságba kerülnek az egy életre szól. Szeretnek tanulni, új dolgokat feldedezni, elmerülni a lélek rejtelmeiben. Szerelemben kevésbé szerencsések, de ha megtalálják másik felüket az egy életre szól.

8. Rózsaszín

A rózsaszín aurájú emberek imádják az életet, a természetet, szeretnek élni és mérhetetlen örömmel tölti el őket, ha családjuk, párjuk vagy barátaikkal tölthetik az idejüket. Szeretnek odafigyelni testükre és lelkükre egyaránt, igyekeznek egészségesen étkezni, sportolni. A rózsaszín emberek reménytelenül romantikus alkatok, szeretik a szerelmet megélni, szeretnek kedveskedni szeretteiknek. Érzékeny típusok, szeretik ha odafigyelnek rájuk és kellő figyelmet, szeretetet és törődést kapnak. Konfliktuskerülő típusok, nehezen tolerálják az igazságtalanságot, szeretnék ha a világ jobb hely lenne. Gyakran veszik ki a részüket önkéntsen munkákból, részt vesznek olyan akciókban, melyekkel segíthetnek másokon. A rózsaszín aurájú emberek szeretnék a világot élhetőbbé tenni.

9. Bronz

A bronz aurával rendelkezők segítőkész, önzetlen emberek, mindenkit önmaguk elé helyeznek, az utolsójukat is odaadnák másoknak, ha ezzel másokon segíthetnének. Családközpontú emberek, az életükben a család az első és a legfontosabb. Az otthon nyújt számukra menedéket, biztonságot, szeretetet. A bronz aurájú ember szereti ha szertik, ha törődést és odafigyelést kap. Az érzelmi biztonság fontosabb számukra, mint az anyagi biztonság, ugyanis pénzzel boldogságot, családot, barátokat nem lehet venni. Sokszor túl barátságos és jószívű, így könnyen kihasználhatják.

10. Ezüst

Az ezüst aurával rendelkezők a legszerencsésebb típusok, rengeteg jótulajdonsággal rendelkeznek. Intuitívek, érzékenyek, ugyanakkor praktikus egyéniségek. Nem zárkóznak el a spirituális dolgoktól, van, hogy ebben keresik a megoldást bizonyos problémákra.Gyors döntésképességgel rendelkeznek, jó munkaerők, éles eszüknek köszönhetően minden helyzetből könnyen kivágják magukat. Nem sok barátjuk van,mert nehezen engednek bárkit is közel magukhoz, azonban ha valakinek megnyílnak, ott valós és mély érzelmekkel kell számolni. Szeretnek segíteni másokon, jó tanító válhat belőlük, türelmük és empatikus hozzáállásuk az emberekhez megkönnyíti a mindennapjaikat.

11. Arany

Az arany aurával rendelkezők legtöbbje valamiféle kreativitást, elvont gondolkodást igénylő művészeti formában jeleskedik. Nagyon hiú emberek, akik szeretik a szépet, a luxust, a drága dolgokat. Előfordulhat, hogy a külső fontosabb számukra, mint a belső. Kimondottan nem a társaság közepe az arany aurával rendelkező ember, azonban szereti , ha képességeiért, tehetségéért, esetleges anyagi javairért a környezettől elismerő szavakat zsebelhet be. Nem szereti ha kritizálják, nehezen birkózik meg a negatív véleményekkel. Sokszor nagylelkű, hogy kitárja a külvilág felé mindazt amilye van. Remek hallgatóság, ugyanis szereti a nyugalmat, szeret tanácsokat osztogatni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)