Jump to content

Mit árul el rólad az aurád színe? II.

2018. 02. 23. 12:41

Az aura az élőlényeket körüljáró energiatér, amely a belőlünk áradó rezgésekből és energiákból áll. Minél fejlettebb egy élőlény, annál összetettebb az aurája. Az egészséges ember aurája a test körül elliptikus, tojásdad formát alkot. Mérete egy átlagos testalkatú embernél mintegy 2,5 - 3 méter, és buraként veszi körül a testet.

Íme az auraszámok és a hozzá tartozó színek:

  • 1.Vörös
  • 2. Narancssárga
  • 3. Sárga
  • 4. Zöld
  • 5. Kék
  • 6. Indigókék
  • 7. Lila
  • 8. Rózsaszín
  • 9. Bronz
  • 10. Ezüst
  • 11. Arany

Az életutunkat a teljes születési dátumunkban szereplő számjegyek adják. Ha valaki tegyük fel, 1986. 02.17.én született akkor az alábbi módon számolja ki az aurája színének számát, 2(hónap)+ 17(nap)+ 1986 (év) = 2005 Az így kapott összeg számjegyeit is adjuk össze = 2+0+0+5= 7

4. Zöld

Kreatív, ügyes, kitartó emberek, akik igyekeznek mindenből a lehető legtökéletesebbet kihozni. Mindig előre terveznek, vannak céljaik, melyek eléréséért minden követ megmozgatnak. A zöld aurával rendelkezők két lábon állnak a földön, reálisan szemlélik a dolgokat. Szeretik kiélni kreativitásukat különféle hobbitevékenységekkel, szeretnek sportolni, főzni, kertészkedni, barkácsolni. Igényesek önmagukra, otthonukra, és a környezetükre. Szeretik a szép ruhákat, a modern bútorokat, a jó ételeket. Élvezik az életet és a jólétet, ugyanis keményen megdolgoznak mindenért. Ezek az emberek biztonságot, stabilitást sugároznak és minden döntésük előtt alaposan mérlegelnek.

5. Kék

A sárga mellett a kék színt a legkönnyebb látni az aurában. A kék a nyugalom és a csönd színe, odaadást, igazságot és komolyságot jelképez. A kék aurával rendelkező emberek kreatívak, élénk képzelőerővel és intuitív képességekkel rendelkeznek. Őszinték, becsületesek, jó az ítélőképességük. Éppen ezért jó döntéseket tudnak hozni, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Mindezek ellenére könnyen a lelkükbe lehet gázolni, ha nem kapják meg azt a figyelmet, amivel ők megtisztelik a másik felet könnyen megsérülhet a lelkük. Ettől függetlenül a kék aurájú emberek erős személyiségek. Jó szervezőképességgel rendelkeznek, szeretik kordában tartani a feladatokat. Nem félnek az ismeretlentől és a váratlan helyzetektől.

6. Indigókék

Erős személyiségek, kommunikációban az élen járnak. Minden olyan szakmában és helyzetben megállják a helyüket, ahol kommunikálni lehet. Szeretnek alaposan mérlegelni, mindent többször meggondolni mielőtt jóváhagynák, vagy belevágnának a dolgokba. Nyitottak, barátságosak, szeretik az egyenes beszédet. Magánéletükre a harmónia és a béke jellemző. Szeretik ha kapcsolatukban egyensúly van. Mivel alaposan és körültekintően szemlélik a különféle élethelyzeteke, és mindenre kidolgoznak valamiféle megoldást jó vezető válhat belőlük.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)