Jump to content

A nevek jelentéstartalma II.

2018. 02. 23. 12:12

A neveknek numerikus értékük van, hasonlóan a születési dátumokhoz. A számmisztika tudományának segítségével kitudjuk számítani a rezgésszámunkat, illetve azt,hogy milyen energiát hordozunk magunkban nevünk által. Egy név rendkívül sokat elárulhat a viselője személyiségéről, habitusáról, a világról alkotott elképzeléseiről, ezért is fontos a megfelelő névválasztás.

Kíváncsi vagy arra, hogy mit árul el rólad a neved? Számold ki!

A teendő a következő, írd le a vezeték és keresztneved egy lapra és az alábbi számsor szerint a betűket váltsd át egy-egy számra. 1-A,J,S 2-B,K,T 3-C,L,U 4-D,M,V 5-E,N,W 6-F,O,X 7-G,P,Y 8-H,Q,Z 9-I,R. Az ékezettel rendelkező betűkhöz a rövid betűk számát társítsd. Pl. Á-1, É-5. Ha átváltottad és összeadtad a számokat, akkor az így kapott kétszámjegyű számot is add össze. Az így kapott számnak 1-9 közöt kell lennie.

6. A kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jelképem ezek az emberek szeretik a társaságot, szeretnek új ismertségeket kötni, szeretik a humort, keresik a jókedélyű emberek társaságát. Nem szeretik a törvénytelen dolgokat, nem veszik szigorúan a dolgokat, de a rend és fegyelem ettől független elengedhetetlen számukra. A mindennek megvan a maga helyes és ideje, elv szerint élnek.

7. A bölcsesség száma, olyan tudással rendelkeznek, amelyek jó vezetővé teszik őket, könnyen és hatékonyan tudnak ,másokat irányítani, ezek az emberek remek vezetők lehetnek. Szeretnek filozofálni az élet dolgairól, erősek és általában helytállóak az intuícióik, így gyakran analizálnak másokat, már-már tudat alatt is. Szeretik, ha úgy mennek a dolgok, ahogy azt eltervezték, de az erőszakos és mindenek feletti akaratérvényesítésnek nem a hívei.

A 8-as számhoz tartozó egyénekben állandóan jelen van a nyerni akarás, a sikerorientáltság. Soha nem elégszenek meg azzal, ami éppen megadatott nekik, mindig többre és többre vágynak. Ez a sikerük titka, ez viszi őket egyre közelebb a céljukhoz. Megvannak áldva tehetséggel, optimista életszemlélettel. Jelen van személyiségükben a versenyszellem.

9-es szám tulajdonosa szorgalmas, kitartó, nagylelkű. Kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, igyekszik elkerülni a konfrontálódást, kerülni a feszültséggel járó helyzeteket. Szeret másokon segíteni, empátiája magas szintű. Mindemellett intelligens, ééleseszű, gyors gondolkodású. Általában szerencsés típus, segítségért cserébe nem vár viszonzást. Szereti ha a dolgok sínen vannak az életében, de tesz is érte.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)