Jump to content

Reggeli rituálé, hogy jó napod legyen

2017. 11. 21. 09:54


A Távol-Keleti országokban a reggeli rituálék sokkal gyakoribbak, mint a Föld ezen részén. Ilyen napindító szertartás például a Tai Chi, a Hatha jóga, a meditáció. Mutatunk egy reggeli rituálét, hogy mindennapod jól induljon, tele legyél energiával és élettel, sőt, hogy a jó szerencse is egésznap elkísérjen!

Hogyan kezdj  neki?

Írd le, mit álmodtál, vezess álomnaplót, ezzel is megteremted már reggel a kapcsolatot a Felsőbb éneddel, és lelki kapcsolatot teremtesz a többi birodalommal. Miután leírtad az álmaidat, irány zuhanyozni!

Képzeld el, hogy testedet, a lelkedet és aurádat megtisztítja a víz, amely szabadon mozog a testeden, és a víz eltávolítja mindazt, ami haszontalan vagy káros a számodra. A víz minden parazitát megfojt, és tiszta, friss és élettel telíti meg testet, lelket és az aurát.

Öltözz fel és készítsd el a reggeli zöld teát, mert jobban tisztít és energetizál, mint a kávé. Ülj le és nyugodt körülmények között idd kortyold el.

Gyújts egy gyertyát, ami szimbolizálja a mágikus energiát, amire szükséged lesz az előtted álló napon. Végezz légzési gyakorlatot, mint amilyen a Hatha jóga légzésgyakorlata.

Most pedig mond el az igézetet kilencszer és közben vizualizáld, amit mondasz:

"A Mennyek az én Atyám,

a Föld az én anyám,

most és egész nap és éjszaka,

a Kék Sárkány a baloldalon,

a Fehér Tigris a jobbomon,

a Vörös Főnix előttem,

a Fekete Teknős mögöttem van.

boldog vagyok, védett és szerencsés,

most és egész nap és éjszaka."

(Forrás: 12csillagjegy.hu; noiportal.hu; pixabay.com)