Jump to content

Mágikus rúnák

2017. 09. 01. 05:49

A különös írásjelek mágikus erővel bírnak és mind-mind más jelentéssel vannak felruházva. Örök szerelemre, szépségre vagy bőségre vágysz? Szerencsére vagy egészségre? A mágikus rúnákkal elérheted, hogy mindened meglegyen, amire vágysz!

A rúnák olyan szimbólumok, amelyek különleges energiákat keltenek. A rúnamágiát tehát meglepően könnyű alkalmazni, talán ezért is éli napjainkban reneszánszát.

A rún, rúna szó a germán nyelvben titkot jelent, és valóban csak a beavatottak ismerhették ezeket az õsi jeleket. Használatuk a rúnamesterek kiváltsága volt, akik a tudást csak a kiválasztottak számára adták át.

Minden rúnának megvan a maga ereje. Van, amelyik segíthet egy vita elrendezésében, vagy olyan is, amely segíthet megszüntetni egyes rossz szokásainkat, de ha szépségre, bőségre, szerelemre vágyunk, akkor is alkalmazhatjuk a rúnamágiát.

Már puszta lejegyzésükkel megidézhetjük azokat az energiákat, amelyeket az egyes szimbólumok jelentenek, azonban a következő módszerrel életre is kelthetjük a rúnák ősi erejét.

Rúnavarázslat a folytatásban.

(Forrás: 12csillagjegy.hu)