Jump to content

A szerelem angyalai

2017. 04. 17. 06:39



Van három égi segítő, akihez kifejezetten a szerelmi, párkapcsolati gondokkal fordulhat az arra rászoruló. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy mielőtt az angyalok segítségét kéred, tisztáznod kell magadban, valóban készen állsz-e egy másik ember lényének teljes elfogadására.

Gondold át az alábbiakat és csak ezután kérd az angyalok segítségét:

  • Képes vagy meghozni azokat az áldozatokat és kompromisszumokat, amelyeket egy párkapcsolat megkíván?
  • Helyén van az önértékelésed, tudod mi az, amit várhatsz és elvárhatsz, és mi az, amit Te tudsz nyújtani a másiknak?

A kiegyensúlyozott kapcsolat alapja, hogy fogadjuk el és szeressük saját magunkat!

Ha a feltett kérdésekre pozitívak a válaszaid és az önismereted is rendben van, akkor az angyalok segíteni fognak a szerelmi ügyekben.

Hogyan vonzd be a szerelmet?

Asinel, a szerencse, a véletlen találkozások angyala. Akkor kérd a segítségét, ha egyedülálló vagy. Asinel gondoskodik a szerencsés „véletlenről”, mely annyi sorsfordító kapcsolat kezdete és alapja.

Anael a szerelem, az öröm, az érzékiség angyala, a bolygók közül Vénuszhoz társítják. Abban segít, hogy kibontakozhassanak a mély érzések, hogy ne gátoljanak félelmek, és át merd adni magad a szerelemnek.

Gondjaid vannak a párkapcsolatodban?

Hestiel, megbocsátás, megbékélés, elfogadás angyala. Őt kérd, ha megoldhatatlannak tűnő párkapcsolati krízisben vagy, de ragaszkodsz a párodhoz.

Hozzá fordulj akkor is, ha magaddal nem vagy kibékülve. Segít megérteni, hogy megbocsátás nélkül nincs szeretet.

Gyertyafénynél kérd az angyalok segítségét

A piros a szenvedély, a rózsaszín az öröm színe. Gyújts ilyen színű gyertyákat, és azok fényénél meditálj, kérve az égi segítők közbenjárását. Konkrétan fogalmazd meg a kérésedet: ha párt keresel, képzeld el, milyen lenne számodra az ideális férfi. Koncentrákj a belső jegyekre!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; kép: pixabay.com)