Jump to content

A spirituális ébredés jelei

2017. 03. 17. 07:02

Olyan világban élünk, ahol a tudomány, a logika és az ésszerűség a legtiszteletreméltóbb, de egyre többekben fogalmazódik meg az a felismerés, hogy "ennél valami többnek kell lennie az életnek".

Egyre több ember ébred fel lelkileg, és vágyik többre, mint amennyi az anyagi világban rendelkezésére áll.

A spiritualitás kialakulása egy személyes utazás, amely egyénenként eltérő. A felemelkedés tünetei, melyek a lelki ébredés során jelentkezhetnek:

Érzelmi hullámvasút

Gyakrabban küszködhetsz a könnyeiddel, mint máskor. Bizonyos hírek hallatán, vagy esemény részesekén könny szökik a szemedbe. Néha agresszív, vagy dühös leszel az emberekkel szemben. Vannak napok, amikor depressziósnak érzed magad, más napokon viszont teljes az öröm. Igazából mindenféle érzelmet átélsz, és igen, ez kimerítő, de ez egyetlen okkal történik.

Erősebb kapcsolat a természettel

Nagyrabecsülést érzel a természet és az élővilág iránt. Elkezded üdvözölni az évszakokat, míg korábban a téltől is rettegtél. Elkezded szeretni az állatokat, melyeket korábban sohasem kedveltél. Változol, és egyre jobban elfogadod a dolgokat annak, amik.

Változások az energiaszinteken

Az egyik nap tele vagy energiával és meg tudnád váltani a világot, egy másik napon még az ágyból sincs kedved felkelni. Fel kell venned a ritmust, amennyire csak lehet. Alvás, pihenés vagy nyugalom egy rosszabb napon, és együtt áramlás az energiákkal a jó napokon. Egyél egészségesen, és próbálj meg ezen nem stresszelni vagy emiatt bűntudatot érezni.

Érzed, hogy valami megváltozott benned

Egyszerűen másképp érzel, és tudod, hogy belül valami megváltozott. Kezd az igazi éned kibontakozni.

A visszatérő minták vagy kapcsolatok hirtelen tudatossá válnak

Lehet, hogy az életedet a régi minták szerint éled évtizedek óta, de ennek hirtelen tudatára ébredsz. Észreveszed, hogy mindig az elérhetetlen kapcsolatokat keresed, vagy mindig a függő embereket vonzod magadhoz – a lista végtelen. Ez a felismerés a első lépés, hogy változtatni tudj.

Ételintolerancia, allergia és sóvárgás

Ahogy egyre érzékenyebbé válsz az energiákra, a szervezeted elkezdhet reagálni az ételekre, melyeket általában elfogyasztasz, és/vagy elkezdhetsz valami más után vágyódni. Az intolerancia és az allergia nem lehet tartós, ezért távolítsd el az étrendedből egy pár hónapra, és aztán próbáld újra. A sóvárgás jelezheti, hogy a szervezetednek szüksége van valamire, ezért bízz meg a tested jelzésében, és tudd meg, hogy valójában mit igényel.

Vágy, hogy megtaláld önmagad

Az anyagi szükségleteidet már ismered, de most valami többre vágysz. Tudatosan kezded élni az életed, elhagyod a rossz szokásaidat, fejleszted magad, új célokat találsz, vágysz új dolgok megismerésére, új kapcsolatok kialakítására. Úgy érezheted, hogy kezdesz megszabadulni a szükségtelen "rétegektől", hogy újra kapcsolatba kerülhess az éneddel, a spirituális önvalóddal.

Egyre több a véletlen

Kezdenek felbukkanni az életedben olyan emberek, akikre épp most van szükséged. A kérdésekre a válaszok jelek és üzenetek formájában kezdenek feltárulni. A szinkronicitás annak a jele, hogy a helyes úton vagy, és hogy tisztában vagy azzal, hogy ezek a csodák megtörténnek körülötted. Minél többet veszel észre és veszel figyelembe, annál több elismerés jelenik meg, melyek iránymutatást adnak a számodra.

Gyorsabb megnyilvánulások

A spirituális ébredés növeli a rezgésedet. Összhangban lenni egy magasabb rezgéssel gyorsabb és kedvezőbb megnyilvánulásokat eredményez, melyeket önmagad hozol létre. Tisztában lenni a gondolataiddal azt eredményezi, hogy azt kapod, amit igazán akarsz, vagy amire a legjobban szükséged van.

Már más igényeid vannak

Jobb irányba változol, egy mélyebb beteljesedés és egy életcél felé tartasz. Már nem élvezel bizonyos dolgokat, amelyek korábban örömet okoztak. Ez nem baj, teljesen rendben van, újfajta időtöltések fognak érdekelni, csak légy nyitott arra, hogy mit kínál fel számodra az utazás.

Változás és növekedés zajlik, a tapasztalt kellemetlenséget csak fokozza, ha ellenállsz. Tudd, hogy minden pontosan úgy van, ahogy lennie kell, és a növekedés emberi tapasztalatát éled, haladj vele. Amikor lecsapnak a kellemetlen érzések, kérdezd meg magadtól, hogy hol és mi az ami akadályoz, és engedd el.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; netextra.hu; kép: pixabay.com)