Jump to content

Minden hónapban más őrangyal van jelen

2017. 03. 09. 01:10


Az Angyalok bármikor a segítségünkre vannak, azonban kérni kell a segítségüket, máskülönben nem avatkoznak bele az életünkbe. Minden hónap egy-egy angyal uralma alá tartozik, kérd az ő közbenjárásukat. Márcisuban Malahidel, a szerelmesek segítője áll rendelkezésedre, ő segíti a szeretők közötti kapcsolattartást. Lássuk, melyik hónap melyik angyalhoz tartozik!

Január
Őrangyala Gábriel, az igazság és a remény angyala.
 
Február
Őrangyala: Barachiel, a magasság, a levegő angyala.
 
Március
Őrangyala Malahidel, a szerelmesek segítője.
 
Április
Őrangyala Rafael, a gyógyítás, a gyógyulás angyala, a gyengélkedők védőszentje.
 
Május
Őrangyala Ambriel, aki megvéd a gonosz erőktől.
 
Június
Őrangyala: Muriel, a megbocsátás, a félelem nélküli boldogság angyala.
 
Július
Őrangyala Verchiel, a változás angyala.
 
Augusztus
Őrangyala Mihály, a bátorság, erő angyala.
 
Szeptember
Őrangyala Uriel, Isten tüze, lángja, a tisztánlátás angyala.

Október
Őrangyala: Barbiel, az őszinteség angyala. Bukott angyal, de segít túljutni a válságos időszakokon.
 
November
Őrangyala Adnachiel, a függetlenség angyala.
 
December
Őrangyala: Haniel, a szerelem és szenvedély angyala.

Hogyan kérjünk segítséget  az angyaloktól?

Mindenütt jelen vannak, ezért bárhol és bármikor kérhetjük az angyalok segítségét. Ha pártfogásukért, támogatásukért imádkozunk, akkor ők jönni fognak. Mivel a Szabad Akarat törvényét tiszteletben tartják, ezért csakis akkor jönnek a segítségünkre, ha mi, imádságunk által erre feljogosítjuk őket – amikor viszont életveszélynek vagyunk kitéve, akkor hívás nélkül is segítségünkre sietnek.

Valahányszor egy angyal segítségét kéred, előre köszönd meg pártfogását, így tanúsítva azon hitedet, hogy kérésed benne meghallgatásra lel.

Majd gyújts meg egy szál fehér gyertyát, helyezd el magad előtt, hogy jól lásd. Helyezkedj el ülve, kényelmesen, a hátad legyen megtámasztva. A végtagjaidat ne keresztezd, a kezeidet helyezd kényelmesen a combodra, majd lazítsd el magad, amennyire csak tudod. Lélegezz egyenletesen, ez segíteni fog az ellazulásban. Most nézd a lángot néhány percig, ne gondolkozz közben semmin, csak figyelj a lángra. Ha eltelt már néhány perc így, mondd ki hangosan vagy magadban:

Angyalok, Isten fényei! Kérlek, teremtsetek egyensúlyt bennem. Segítsetek a félelemtől megszabadulnom, segítsetek, hogy a félelem helyét átvegye a hit, az öröm és a remény!”

Most hunyd le a szemed. A légzésed továbbra is egyenletes és nyugodt. Nem kell semmit tenned, csak maradj így 8-10 percig, vagy amíg úgy érzed, hogy szükséges. Ne gondolj az időre! Az angyalok dolgozni fognak „rajtad” azalatt, míg lehunyt szemmel pihensz. Amikor kinyitod a szemed, sokkal jobban érzed majd magad. Nyugodt, kipihent és energikus leszel. Végül mondj köszönetet az angyaloknak!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; nlcafe.hu; astronet.hu; kép: pixabay.com)