Jump to content

Így óvd az aurád!

2016. 12. 16. 09:43


Az aura, amely körbe veszi a testünket, véd minket. Biztosítja a jó közérzetet, a lelki nyugalmat, a a szellemi és a testi fittséget, óvjuk hát. Hogyan? Adunk néhány tippet.

Kerüld az energiavámpírokat!

Ha nem tudunk rákapcsolódni az univerzum energiájára, akkor másoktól raboljuk el, anélkül, hogy tudnánk róla. Az energiarablók panasz, vita, zsarolás útján és sok más módon kihasználják azt, hogy a magasabb rezgésű energia az alacsonyabb felé áramlik, míg meg nem történik a kiegyenlítődés. Ösztönösen rákapcsolódnak a magasabb energiaszinten működő emberekre, és szinte lecsapolják az energiájukat.

Úgy védekezhetünk ellenük, hogy tudatosítjuk, mi történik, és megpróbálunk nem bevonódni a játszmába. Igyekezzünk felemelni a rezgésszintünket néhány mély lélegzettel vagy más technikával. Érdemes kerülni a tömeget, ahol fokozottabban ki vagyunk téve az energiarablóknak.

Takarítsd ki a tudatalattid!

Tudattalan félelmeink, negatív emlékeink óriási mennyiségű energiát kötnek le bennünk. Ahhoz, hogy ezeket felszabadítsuk, felszínre kell hoznunk blokkoló érzelmeinket. Túllépve belső korlátainkon, ismét utat engedhetünk az energia szabad áramlásának.

Tanulj meg krízist kezelni!

Erősen blokkoló tényező a stressz. A stresszhormonokat elégető sporton kívül a kríziskezelésben segít az autogén tréning, a progresszív relaxáció, a jóga vagy a légzéskontroll.

Csak pozitívan!

Szabadon dönthetünk arról, hogy figyelmünket és gondolatainkat mire irányítjuk. Míg a negatív gondolatok elszívják az energiánkat, a pozitív gondolkodás megnyugtat és feltölt. Ráadásul a gondolatokkal mint magas rezgésű energiákkal képesek vagyunk teremteni is, ezért nem mindegy, mi jár a fejünkben.

Örülj, és nevess sokat!

Szabadidődben végezz minél több olyan tevékenységet, amely számodra örömteli – kirándulj, sportolj, táncolj, strandolj, találkozz a barátaiddal, vagy menj el masszázsra. Az öröm ugyanis energiát szül, ráadásul nevetéssel jár, ami szintén óriási energiaforrás.

Aludj, pihenj, meditálj

Aludj legalább nyolc órát, feküdj le és kelj fel korán, így jobban igazodsz a természet lüktetéséhez. Alvás, relaxáció és meditáció közben kizárjuk mindazt, ami a külvilágból érkezik, és figyelmet von el tőlünk.

Sportolj rendszeresen!

A rendszeres testmozgás, különösen ha friss levegőn végezzük, tisztít, méregtelenít, így növeli az aurát. A jóga, a tajcsi vagy a csikung energiáink tudatos irányításával éri el energiaszintünk emelkedését.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; nlcafe.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)