Jump to content

Mit érzel, ha átok van rajtad?

2016. 12. 01. 11:03


Átok vagy rontás esetén tartós energia blokk alakul ki bennünk, mely kihathat egy vagy több életterületre. Szerelemre, családi kapcsolatokra, egészségre, pénzügyi helyzetre.

  • Előfordult már veled, hogy annak ellenére, hogy mindent megteszel, még sem sikerül egyről a kettőre jutnod?
  • Folyamatosan újabb és újabb betegség tüneteket produkálsz, de nem találják az okát?
  • Hosszabb ideje ok nélkül fáradékony, levert, kedvtelen vagy?
  • Esetleg hirtelen negatív események sora történik az életedben?

Lehetséges, hogy valaki szóval vagy gondolattal elátkozott. Hogyan hathat rád egy ember csupán a gondolataival? Ha nagyfokú harag, gyűlölet van bennünk és a másik ember fogékony erre, akkor bevonzhatja életébe. És ez sajnos fordítva is működik.

Az átok, rontás csak akkor tud hatni rád, ha tartósan leesik az energia szinted. Ekkor tud csak belépni az energia rendszeredbe és utána egyfajta gátat képezve, megnehezíti, hogy újra jól érezd magad. Ezért a legfontosabb lépés, visszaállítani az energetikai egyensúlyt.

Mitől csökkenhet le tartósan az energiaszinted?

A depresszió, egy elhúzódó betegség, a folyamatos stresszes vagy egészségtelen életmód, mind-mind csökkentik az energiáidat. Ezért fordíts figyelmet arra, hogy az ilyen helyzetekben, legyen ami feltölt. Figyelj rá mivel táplálod tested és szellemed!

Sok esetben, a rontás önmagában ezzel megszüntethető, ha az ember változtat a gondolkodásmódján és odafigyel arra, hogy újra jól érezze magát. Sokszor ez a legnehezebb, hiszen a gondok hatására, pont az önmagunkba vetett hitünk gyengül meg, úgy érezzük valami idegen hatás alá kerültünk.

Segíthet ilyenkor, ha olyan kézzelfoghatóbb módszert keresünk, amely erősen emeli a rezgésszintünket, ilyen pl az imádság, a számunkra kedves tevékenységekben való elmerülés, energetikai kezelések, vagy erős pozitív kisugárzású helyek rendszeres látogatása. Ezekre mindaddig fordítsunk figyelmet, míg nem tapasztalunk jelentős változást életünkbe.

Léteznek olyan mágikus módszerek, melyek szintén ezt a célt szolgálják, ezek közül kelet-Európában a legelterjedtebb a szenes víz készítése.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; lylia.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)