Jump to content

Belső kisugárzás - min múlik?

2016. 08. 16. 08:58

Sokan arra a kérdésre, hogy milyen partnert is képzelnek el maguk mellé azt a választ adják, hogy mindegy a külső, a belső kisugárzása számít leginkább. De mit is jelent ez valójában? Mi az a belső kisugárzás?

A belső kisugárzásunkat a környezetünk folyamatosan érzékeli és arra válasz üzeneteket, energiákat küld. Bár az emberek többsége nem is tud erről a belső kommunikációról, mégis a belső énje "beszélget" az energiatestén keresztül más lényekkel, a környezetével. Ebben a kommunikációban számos információt elárul gazdájáról a kisugárzása, de ugyanígy Ő is mindenfélét megtud a környezetéről!

Ha akarjuk - ha nem, a belső kisugárzásunk elárulja a valódi énünket, kishitűségünket vagy büszkeségünket, vágyainkat és félelmeinket, tudásunkat és képességeinket. A kisugárzás ugyanígy árulkodik a nemi hovatartozásáról, szexuális érdeklődéséről és annak aktuális töltöttségéről! Aki képes tudatosan venni ezeket a jeleket, az előtt nem maradhat titok a másik emberről, de egyenlőre ilyen Belső látással, érzékeléssel csak kevesen rendelkeznek!

Dr. Csernus Imre A nő című könyvében a következő választ adta arra a kérdésre, hogy "Min múlik, hogy egy nőnek van–e kisugárzása, vagy nincs? Azon, hogy harmóniában van-e a külső és a belső világa. A testi-lelki egészség és egyensúly olyan hatalmas energiát ad, ami üt. Ez az irgalmatlan erő a kisugárzás, ami kivetül a környezetünkre. Aki jól van magával, bárhol van, és bármit csinál, mindenhol jól érzi magát, és ez látható, érezhető – a testtartásából, a gesztusaiból, a szeme állásból, a hanglejtéséből. Akiben viszont nincs meg ez a harmónia, annak a belső tüskéi előbb-utóbb elkezdenek kijönni. Megtörtté, megkeseredetté válik, és csak idő kérdése, hogy ez hol fog megmutatkozni, és életének mely területe lesz kudarcos."

Forrás: tudatossag.com; thesecret.hu; Kép forrása: pixabay.com