Jump to content

Születésünk napja meghatározza halálunk minőségét

2016. 07. 21. 10:02

Születés és halál összefügg – aki megszületik, az halálra van ítélve. Legalábbis jelen tudásunk szerint. Azt is sokan tényként kezelik, hiszik és eszerint is alakítják mindennapjaikat – hogy a születés körülményei, a hely, a másodpercre pontos idő, a csillagállások hatással vannak a személyiségjegyekre, az életútra is.

Van, aki hisz ebben, más mást hisz életről, halálról, akad, aki szerint a halál minősége és a halál módja is előre meghatározott – attól függően, hogy a hét melyik napján láttuk meg a napvilágot.

Szerintem ennél szélesebb perspektívákat kínál fel a sors, mint a heti naptár, de nincs minősítés, más helyett SOHA nem hihetünk, és pont ettől izgalmas az élet, hogy mindenki a saját fantáziáját használja. És a saját teremtő erejét.

Élményektől foszthat meg a félelem

Szóval bárki is fut bele az interneten vagy más felületen, módon eljövendő halálának körülményeit taglaló feltételezésekbe, azért érdemes óvatosan kezelni azokat az ígéreteket, könnyen meglehet, hogy egészen másként, más módon ér el ahhoz az utolsó naphoz. Kár ráparázni, kár előre félni, ráadásul kár túlságosan komolyan venni, és TUDATOSAN kerülni azokat a helyszíneket, helyzeteket, amelyekkel egy-egy felület riogat. Mert kalodába zár, lehetőségektől, élményektől foszthat meg a félelem.

A saját életünkre, testünk jelzéseire figyeljünk

Egy kicsit olyan ez a dolog, mint tudni a halál idejét… mindenki ismerni szeretné, de igazából senkinek se jó PONTOSAN tudni, mikor következik be a vég. A halál módja is hasonlóan kettős érzéseket szül: egyrészt jó lenne elkerülni a veszélyes helyeket, vagy megelőzni a kockázatos betegségeket, másrészt, ha ez légből kapott és valójából spirituálisan se megalapozott kijelentés, akkor árthat is. Akár más jellegű fizikai ártalomra készülhet fel az, aki komolyan veszi az innen-onnan beharangozott halálmódot, és elhanyagolja azt, ami valóban kockázatos.

Forrás: ridikul.hu; Kép forrása: FreeImages.com