Jump to content

Árulkodó testrészek - Mutassa a lábát!

2016. 05. 30. 01:42

Gondolta volna, hogy a kezünk és a lábfejünk alakja a személyiségünkről is vall? Most megtudhatja, ezek alapján Ön melyik típusba tartozik. Kezdjük a lábfejjel!





  • A nagylábujj méretéből arra következtethet, mekkora a szabadságigénye, és mennyi térre van szüksége.
  • Az egyenletesen ívelő lábujjak a szokottnál nagyobb harmóniaigényre utalnak. Azt is jelzi, hogy nem értékeli magát többre másoknál, ugyanakkor azt sem engedi, hogy elnyomják.
  • A túlságosan hosszú nagylábujj tulajdonosa magasra szeretne törni. Előfordulhat azonban, hogy közben nincs tekintettel másokra, néha egyenesen kíméletlen lehet.
  • Ha rövid nagylábujjal rendelkezik, valószínűleg visszafogja magát. Gyakran húzódik a háttérbe, nem használja ki az adottságait, a tehetségét, és időnként teljesen elfeledkezik a saját érdekeiről.

A lábujjak alakja azt mutatja meg, hogyan viszonyul másokhoz.

Lekerekített
Ha ilyen lábujjai vannak, akkor többnyire tapintatosan, diplomatikusan viselkedik, és csak nagyon ritkán mutatja ki a dühét.
Szögletes
Ön kompromisszumot nem ismerve igyekszik érvényesíti az akaratát, és közben nem mindig veszi figyelembe mások igényeit.
Hegyes
Ha ilyen formájú lábujjakkal rendelkezik, Ön hajlamos a türelmetlenségre és időnként a hirtelen, heves dühkitörésekre is.
Homokóra
Ez egy nagyon ritka forma, annál figyelhető meg, aki a fontos dolgokat magában tartja, és nem osztja meg másokkal az érzéseit.
Kigömbölyödő
Meg kellene próbálnia a mostaninál hamarabb elengedni a sérelmeit, és sokkal nyitottabban viszonyulni a változásokhoz.
Kiszélesedő végű
Ez a forma arra utal, hogy lassan oldja meg a problémákat, ám minden lépését alaposan átgondolja. Nagy a biztonságigénye.

Forrás: astronet.hu; Kép forrása: freeImages