Hozzávalók:
- Friss ciabatta vagy bagett (vagy más kedvenc kenyerünk)
- Friss rukkola levelek
- Aszalt paradicsom (lehet házilag készített vagy boltban vásárolt)
- Friss mozzarella sajt, vékony szeletekre vágva
- Extra szűz olívaolaj
- Balsamicó krém vagy balsamicó redukció
- Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
Elkészítés:
-
Vágj fel a ciabattát vagy a bagettet hosszanti irányban, majd szeleteld fel.
-
Az alsó szeletre helyezz friss rukkola leveleket.
-
Helyezz rá vékony szeletekre vágott friss mozzarella sajtot.
-
Rakj rá aszalt paradicsom szeleteket.
-
Locsold meg extra szűz olívaolajjal, majd adj hozzá egy kevés balsamicó krémet vagy balsamicó redukciót.
-
Szórd meg egy kevés sóval és frissen őrölt fekete borssal, majd fedd le a szendvicset a másik szelet kenyérrel.
-
Vágd ketté a szendvicset, és tálald azonnal. Jó étvágyat!