Jump to content

Mit mond az asztrológia a nyárról?

2023. 06. 22. 15:18

Az asztrológia a bolygók és a csillagjegyek mozgását és elhelyezkedését vizsgálja, és ezek hatásait a különböző évszakokban, beleértve a nyarat is. 

Napforduló és a Rák jegye: a nyári napfordulókor, június 21-én vagy 22-én, a Nap eléri a legmagasabb pontját az égen, ez az esemény az északi féltekén a nyár kezdetét jelzi. Az asztrológia szempontjából a Rák jegye kapcsolódik a nyárhoz, hiszen a napfordulókor a Nap belép a Rák jegyébe. A Rák jegye az érzékenységet, az otthoni környezetet és az érzelmi biztonságot jelképezi.

Csillagjegyek és tulajdonságaik: a nyár során különböző csillagjegyek uralkodnak az asztrológia szerint. A Rák (június 21 - július 22) a nyár elején uralkodó jegy, amely az érzelmi kapcsolatokra és az otthoni életre helyezi a hangsúlyt. Az Oroszlán (július 23 - augusztus 22) az uralkodó jegy a nyár közepén, amely a kreativitást, az önbizalmat és jelképezi. A Szűz (augusztus 23 - szeptember 22) pedig a nyár végén uralkodó jegy, mely a részletességet, az analitikus gondolkodást  hangsúlyozza.

Energia és hangulat: a nyár az évszak, amikor az emberek általában aktívabbak és energikusabbak. A meleg időjárás, a hosszabb nappalok és a kellemes időjárási körülmények lehetővé teszik számunkra, hogy több időt töltsünk a szabadban, és élvezzük a természetet. Az asztrológia szerint a nyári időszakban fokozottan érezhető az életöröm, a kreativitás és a társasági élet igénye.

Hatás a csillagjegyekre: Minden csillagjegy másképp reagál a nyári időszakra. Például az Oroszlán jegy számára ez az időszak lehetőséget ad a ragyogásra, a szórakozásra és a figyelem középpontjába kerülésre. A Vízöntő jegy számára pedig a nyár lehetőséget ad az új barátságok kialakítására és az innovatív ötletek megvalósítására.

Összességében az asztrológia szerint a nyár a változás, az életöröm és az érzelmi kapcsolatok időszaka lehet. A csillagjegyek és a bolygók helyzete hatással lehet a hangulatra, a viselkedésre és az élményekre ebben az évszakban.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)