Jump to content

A keresztneved meghatároz: ezt mondja el a numerológia

2022. 01. 28. 18:37

A névválasztás sosem egyszerű feladat, hiszen nem csak a családnak, de a jövevénynek is tetszenie kell majd. A keresztnév sokat árul el viselője személyiségjegyeiről, habitusáról, a világhoz való viszonyulásáról, ezért fontos a megfelelő névválasztás. Te tudod, hogy mit takar neved numerikus értékének jelentése?

A numerológia már-már okkultizmusba hajló ága foglalkozik a nevek numerikus értékének jelentésével. A számmisztika az ABC minden betűjegyéhez egy-egy számot társít, melyek összegéből következtet a személyre vonatkozó tulajdonságokra.

Kíváncsi vagy mit árul el rólad a neved? Te is kiszámolhatod az alábbi módszer segítségével: csupán annyit kell tenned, hogy leírod vezeték és keresztneved egy lapra és az alábbi számsor szerint a betűket átváltod egy-egy számra. Tehát: AJS-1, BKT-2, CLU-3, DMV-4, ENW-5, FOX-6, GPY-7, HQZ-8, IR-9. Az ékezetes betűket rövid megfelelőjükre kell átváltani.

Ha sikerült átváltani és összeadni a számokat, akkor a kapott kétjegyű számot is add össze, így a végeredmény egy 1-9-ig lévő skálán helyezkedik majd el. A kapott számhoz tartozó jellemzéshez olvass tovább!

1-es: Domináns vezető karakter az élet minden területén, aki nem bírja elviselni, ha mások beleszólnak dolgaiba és meg akarják mondani, hogyan cselekedjen. Öntudatosság, bátorság, állhatatosság jellemzi.

2-es: Hangulata olyan, akárcsak az időjárás, de szerencsére a komoly szituációkban, döntési helyzetekben képes nyugodt maradni, és diplomatikusan kezelni a problémát. Türelmesség, és az önsajnálatra való erős hajlam jellemzi.

3-as: Imádja az új impulzusokat, így minden nap mást csinálna kedve szerint. Szenvedéllyel szereti a művészetet és széles látóköre miatt sokan felnéznek rá. A szorgalom és kitartás viszont nem erőssége.

4-es: Valódi sztahanovista, aki inkább dolgozik ahelyett, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. Gyakorlatias, kitartó, megbízható jellem, de túl szorosan fogja a gyeplőt.

5-ös: Akárcsak a 3-as típus, imádja a változatosságot, a történéseket, ezért megszállottan hajkurássza az újdonságot az élet minden területén. Merészség, kalandvágy jellemzi.

6-os: Számára mindig első a család és a harmónia. Segítőkész, lelkiismeretes emberként tartják számon, aki mindenhol megállja a helyét. Olykor azonban flegmatikusnak, önteltnek bélyegzik.

7-es: Sokak számára úgy tűnik álomvilágban él, pedig csak arról van szó, hogy az anyagias, materiális világ helyett a szellemi, lelki síkokra összpontosító típus. Szeret hosszan merengeni, és világmegváltó elméletekről beszélni.

8-as: Vérbeli versenyszellem, aki sosem elégszik meg azzal, amije van, épp ez sikerének kulcsa. Az élet nem csak végtelen kitartással és önbizalommal áldotta meg, hanem sokféle tehetséggel is. Türelmetlen, makacs, de igazi győztes jellem.

9-es: Problémamegoldó készségét tanítani kellene, nagylelkűsége és szorgalmassága pedig épp oly fontos jellemzője, mint az, hogy mindig másokon igyekszik segíteni. intelligens, gyors gondolkodású.

 
 
(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)