Jump to content

4 csillagjegy, amelyiknek fontosabb a karrier, mint a magánélet

2022. 01. 12. 13:00

Manapság borzasztóan nehéz időt szakítani még arra is, hogy akár egy vacsora alkalmával meghitten romantikázzunk a másikkal, munkahelyei e-mailok nélkül. Négy csillag szülötte, kevéssé menedzseli megfelelően a munka-magánélet egyensúlyát, és olykor képesek átesni a ló túloldalára is.

Azok, akik némileg jártasok az ezotériában vagy életükben legalább egy tucatszor olvastak horoszkópot, tudják, hogy bizony vannak csillagjegyek, akik a munka helyett, inkább a családi életben szeretnek brillírozni. Alábbi összeállításunk, azonban olyan zodiákusokat is a karriert preferáló horoszkópok közé illeszt, amelyekről első blikkre talán nem is gondoltad volna azt.

Szűz

A szüzek vérbeli karrierimádók. A munka, és a szamárlétra megmászása számukra sokkal nagyobb élvezetet ad, mint egy vasárnapi ebéd, és egy közelgő határidős feladat is jobban lázba hozza őket, mint egy közös kiruccanás.

A Szüzek kiváló problémamegoldók és a hideg racionalitást sem vetik meg, így munkájuk során maximálian tudnak teljesíteni, a komplex feladatokban is. A napi rutin kifejezetten megnyugtató számukra, de ha a lelkesedés mégis alább hagyna, a kötelességtudat, és a feladatorientáltság hamar tűzbe hozza a kihunyni látszó szikrát.

Persze számukra is fontos az egyensúly fenntartása, de a mérleg azért mindig a karrier felé billen.

Kos

A Szüzekkel ellentétben a Kos szenvedélyessége a munkában is tetten érhető. Akárcsak a szerelemben, úgy a karrierben is ezer fokos lángon ég, a kihívások és a versenyszellem itt is központi szerepet játszik.

A Kos kifejezetten szereti a kreatív munkaköröket, az önmegvalósítást és természetesen szeret mindenhol kitűnni. Nincs ez másként a munkahelyén sem, ahol csakis a legjobbat adja ki a kezei közül. Hevességének árnyoldala azonban hamar megmutatkozik, ha erőfeszítéseit nem jutalmazzák megfelelően.

A Kos sokszor elveti a sulykot, és nem veszi észre, ha a munka abszolút átírja a családi hétköznapokat és hétvégéket. Csak akkor képes leállni, ha már túl messzire ment. Viszont, ha egyszer megtapasztalt a lélektani határt, igyekszik megtartani az egyensúlyt.

Oroszlán

A csillagjegy szülöttjeinek vérét az állandó előléptetések hajtják. Addig nem nyugszik, míg a ranglétra tetejére nem ér. Azonban hosszút út vezet a főnöki székig, a kíméletlen menetelésnek, pedig sokszor a család esik áldozatául.

Az Oroszlánok kifejezetten ambiciózusok, kreatívok, de meg kell tanulniuk türelmesebbnek lenni, mert az út végén, nem lesz senki, aki otthon várva ünnepelje az újabb előléptetést.

Nyilas

A Nyilas túlontúl célorientált, épp ezért olykor a saját családi kapcsolatait is teherként éli meg, főképp, ha határidős munka van kilátásba. Nem az a fajta zodiákus jegy, amelynek szülöttje kedveli a tétlenkedést. Olyannyira nem, hogy még a szabadidejében is új terveket szövöget, és a leendő projekten mereng.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu | Kép: pixabay.com)