Jump to content

Őszi horoszkóp

2021. 10. 19. 18:26

Biztosan észrevetted már, hogy stresszesebb, nehezebb időszakban könnyebben jön a testi betegség is. Ha kimerül a szervezet, fogékonyabb a megfázásra, influenzára. Ha nem ismered még magad annyira, hogy tudd, mivel védekezhetsz, vedd alapul a csillagjegyedet. A négy őselem és a csillagok állása segít, hogyan készülj a téli szezonra.

 

Rák – óvd a szíved!

A szívedre veszel mindent, ez az érzékenység a torok, tüdők, légcsövek megbetegedésében mutatkozik. Az érzelmi túlterheltséget meditációval, elengedést segítő légzéssel adhatod ki magadból, vagy kényeztesd magad egy ezt támogató ásvány ékszerrel. Hordj sálat, fogyassz sok gyömbérteát, és ne vedd magadra mások gondjait.

Skorpió – ne keress mindig mást a dolgok mögött!

Nem fogadod el, hogy a dolgok néha egyszerűek, és nem kell mindenben mögöttes értelmet keresni. Amikor valaki azt mondja neked, „szeretlek”, ne gondold, hogy bántani akar. Ha mindenen befeszülsz, az rengeteg fejfájást okoz majd, végül depressziós lehetsz. Kezdj úszni, és mézes citromfű teával, levendula aromaolajjal színesítsd az estéidet.

Halak – maradj a földön!

Legalábbis egy kicsit. A szárnyalás, a fantázia jó dolog, de ha folyton álomvilágban jársz, egy idő után a tested is megérzi. Az ízületeid bánhatják, ha a hűvös időben nem vigyázol rájuk. Vadgesztenye és árnika krémmel gyógyítgasd, ha sajog, megelőzésként pedig tornáztasd az ízületeket. Naponta, felkeléskor végezz körzéseket: csuklótól bokáig. Pár nap múlva érzed majd a javulást.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)