Jump to content

Ha összetörik a szívük

2021. 10. 19. 14:18
Az összetört szívre nincs instant gyógyszer, ezt állítja ez a három csillagjegy. Nekik nagyon sokáig tart, míg összeszedik magukat szakítás után.
 

Talán nem meglepő, hogy a három érzékeny lelkű víz elemű csillagjegyet találjuk ebben a felsorolásban is. Közülük kerülnek ki azok a férfiak, akik hetekkel a szakítás után is megsemmisülten bolyonganak a világban, és nem tudják elképzelni: egyszer újból szerelmesek lesznek.

Rák (június 22. – július 22.)

Skorpió (október 23. – november 21.)

Teljesen feladja önmagát a szerelemben, számára a biztonság szűnik meg, amikor elveszíti kedvesét. Becsapva, megbántva érzi magát, és őrült módon bizonygatja magának: ő ennél sokkal jobbat érdemel. A fájdalom és bosszúvágy váltja egymást esetében, mindenféle terveket sző, hogyan keseríti meg exe életét. Ettől persze csak rosszul érzi magát. Akár depresszióba is eshet, szakember segíthet neki.

Halak (február 19. – március 20.)

Amikor elhagyják, teljes kudarcként éli meg. Teljes odaadással szeret, és ilyenkor az egész világa összeomlik. Próbál az álomvilágba menekülni, de ez sem segít. Hatalmas kreatív és szexuális energiák tombolnak benne, szinte megfojtják belülről. Szerencsés, ha alkotásban, vagy bármi hasznosban tudja kiélni, mert önrombolásba kezdhet. Szakítás után néhány alkalmi kaland is visszahozhatja őt az életbe.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)