Jump to content

Hogy gondolkodnak a férfiak a házasságról?

2021. 10. 16. 18:26

Lehet, hogy a szerelmed még nem hozta fel a témát, de magában biztosan rágódik már egy ideje. Mármint, ha ennek a négy csillagjegynek az egyike ő! Hiába állítják be a romantikus filmek és regények, hogy a nők nem mernek előhozakodni a házassággal, jó pár pasi is így van vele. Ha gyanús a párod, várd romantikus vacsorával és bátorítsd: rukkoljon elő!

 

Ikrek: keménynek mutatja magát

Ha ő a párod, pontosan tudod, mennyire játssza a macsót. Imádja, ha egy társaságban ő a szórakoztató elem, és néha a flörtölés határát súrolja… de neki még ez is jól áll. Működik a kémia? Többször elmondta már, hogy veled el tudná képzelni az egész életét? Persze, az Ikrek fél az elköteleződéstől. De ha megvan az igazi, akkor mást sem akar, csak nem meri kimondani – legyél a felesége!

Rák: fél az elutasítástól

Érzékeny, romantikus, együttérző. Valószínűleg többször kért meg, hogy nézzétek meg az Igazából szerelem című filmet, mint te őt. Az is biztos, hogy több forgatókönyve van a lánykérésre, és nagyszabású terve az esküvőre. Miért vár akkor vele? Mert fél, hogy olyan reakciót kap, ami fájni fog. Óvatosan vezesd rá, hogy semmi más nem tenne boldogabbá annál, hogy megosztja mindezt veled. Irány a boldogító igen!

Mérleg: titokban férj akar lenni

Míg egyesek ódivatúnak és cikinek érzik a „házasság, férj, feleség” szavakat is, pláne az intézményt, ő egyenesen vágyik rá, hogy reggel úgy ébreszthessen az ágyba szervírozott reggelivel: „Jó reggelt, feleségem!” Nem birtokolni akar, nem felvágni, egyszerűen szeretné veled összekötni az életét, és eskübe foglalni: mindörökké vigyáz rád, szeretni fog, és gondodat viseli – jóban és rosszban.

Szűz: vágyik a biztonságra

Tökéletesnek lenni (vagy haladni afelé) kemény munka, ezt mindenki elismeri, aki egy Szűzzel él. És bármilyen kritikus is a kedvesed, ő is vágyik a biztonságra. Ez a biztonság számára a szerelmetek, a támogatásod – amit szívesen megpecsételne egy tökéletes szertartással is. Tudja, hogy a papír nem lehet alapja egy érzésnek, kapcsolatnak sem, de büszkén tudatná a világgal, hogy ezentúl összetartoztok, hivatalosan is.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)