Jump to content

Tüzes jegyek itt keresgéljetek

2021. 10. 13. 09:08

Míg a nyári napok szinte tálcán kínálják az ismerkedést, a kalandot, ősszel az is hajlamos magába fordulni, aki igazán vágyik a társra, párkapcsolatra. Ha sok kellemetlen tapasztalaton, félresikerült randin vagy túl, egyre nehezebb ismerkedésre adnod a fejed. Keress azok közt, akik a lelki társaid lehetnek, és ne add fel a szerelembe vetett reményt!

 

Kos (március 21. – április 19.)

Olyan társra vágysz, aki életed végéig kitart melletted. Akinek céljai vannak, de társként kezel az életében, és kirobbanóan energikus, akárcsak te. Nem riad vissza attól, hogy szeretsz kockáztatni, keresed a kihívásokat, és a határozottságod sem riasztja el – inkább imponál neki, és fejlődik melletted, általad.
Keresd a párodat az Ikrek és a Vízöntő csillagjegyűek között.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádod, ha a középpontban vagy, de nagyon szeretnéd, ha valaki osztozna a sikereidben. A lelki társadat nem zavarja, ha a rivaldafényben állsz, ő pedig melletted. Olyan partnerre vágysz, aki felnéz rád, értékel, de önmagával is tisztában van. Talpraesett párod biztonságot nyújt, és a nehéz helyzetektől sem futamodik meg, kitart melletted.
Ilyen társat a Bika és a Skorpió jegyűek között találsz.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Független vagy és hajthatatlan, ráadásul nehezen kötelezed el magad. Olyan embert tudsz magad mellett elképzelni, aki nagyon hasonlóként él, gondolkodik. Aki nem tart vissza, sőt, motivál, ahogy te is őt. Akivel izgalmakban lesz részed, és nem laposodik el a kapcsolatod: különben nem tudsz hosszan mellette maradni.
A te lelki társad a Mérleg és a Vízöntő jegyűek közül kerül ki.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)