Jump to content

Mérleg férfi

2021. 09. 27. 09:50

Igazán jól választottál, ha egy Mérleg csillagjegyű (szeptember 23. – október 22.) a kiszemelted. Akár az első randi előtt állsz, akár túl vagy már rajta – és lázasan várod a következőt –, soha nem árt, ha az asztrológia segítségét kéred. 

 

Elképesztően kedves, és iszonyú természetesen viselkedik veled kettesben és mások előtt is. Ráadásul van egy titkos szövetségese is a szerelemben! Aki nem más, mint az uralkodó bolygója: Vénusz, a szerelem képviselője. 

A szerelmes Mérleg

Végtelenül romantikus, nagyon érzékeny partner a párkapcsolatban. Ördögien elbűvölő, és ahogy egy társaságban viselkedik! Mindig elolvadsz tőle, és roppant büszke vagy rá, hogy vele lehetsz. Már az első randevú is nagyon kellemes vele, tudja, hogyan viselkedjen ahhoz, hogy ne izgulj, és jól érezd magad. Ha szereted a művészeteket, az elegáns dolgokat, nem kell attól félned, hogy nem lesz közös témátok.

Mit várhatsz a későbbiekben?

Lehet, hogy Mérleged néha kacér a társasági életben, de ne vedd a szívedre! Így mutatja ki a tiszteletét a másik nem iránt, viszont soha nem bánt meg téged. Hűséges, és ha esetleg flörtöl is, utána megjegyzi a másiknak rád mutatva: éppen a csodálatos kedvesemmel vagyok!
Mindig megbecsül téged, és minden tervedben támogat. Sok időt szeretne veled tölteni, de nem fog kisajátítani. Ha pedig képes vagy mindig némi új színt vinni a kapcsolatba – meglepetésrandi, utazás, új frizura vagy fehérnemű – a rajongása tovább fokozódik.

Ügyelj a harmóniára

Egyetlen dologra kell figyelned, ha Mérleg a kedvesed. Ő mindig az egyensúlyra, a harmóniára és a békére törekszik. Mindig legyenek egyenlően leosztva köztetek a szerepek, tennivalók, figyelj arra, hogy ugyanannyit adjatok egymásnak. Ha felborul az egyensúly, az komoly veszélybe sodorja a kapcsolatot.

A sötét oldala

Ha mégsem ő a tökéletes pár számodra, azt hamar felismered. A Mérleg kifinomult érzékkel tud játszmázni, ha nem szerelmes beléd. Pontosan felméri, mivel tudod szolgálni a fejlődését, vagy előremenetelét, és ennek érdekében tökéletesen manipulál.
Ha nem áll érdekében, szakít: fájdalmas, de közel sem annyira, mint rájönni, a játékszere voltál.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)