Jump to content

Ezek a jegyek imádják a misztikát

2021. 09. 20. 20:17

Idealista módon az élet jelenségeit, a való világot – az anyagi valóságtól elfordulva – tisztán szellemi szempontból értékelő, a tudat elsődlegességét hirdető – így definiálja a spirituális kifejezést A magyar nyelv értelmező szótára. A most következő négy csillagjegy szülöttei pedig a megtestesítői mindennek. 

 

Vízöntő

A Vízöntők nem csupán gyakorlati, de lelki értelemben is szeretnek letérni a kitaposott útról. Kifinomult módon érzékelik az őket körülvevő világot, legyen az látható, megfogható, vagy akár megfoghatatlan. Intellektuálisak és szabad gondolkodók, akik sajátos módon viszonyulnak a hithez: egyfelől hajlamosak még a kérdéseket is megkérdőjelezni, másfelől viszont kételkedés nélkül elfogadni a válaszokat, ha azok a szerintük. megfelelő forrásból érkeznek.  

Oroszlán

Az Oroszlánok egyik legfőbb küldetésüknek tartják a magasztosság keresését, illetve kifejezését. Minden más jegynél erősebben képesek uralni az elméjüket. A gyakorlati világban senkinek és semminek nem engedik, hogy befolyásolja őket, felsőbbrendűnek kizárólag csak azt fogadják el, amiben mélyen hisznek. A hitük lehet vallási jellegű, de akár egy eszme, idea is vezérelheti a cselekedeteiket.

Skorpió

A Skorpiók fokozottan vonzódnak a misztikus, spirituális töltetű dolgokhoz, melyekkel a legkevésbé sem esik nehezükre kapcsolatba lépni. Látszólag sok időt töltenek egyedül, ilyenkor azonban a legkevésbé sem magányosak, hiszen érzik, hogy ilyenkor valamilyen “földöntúli” dologgal válnak eggyé.

Halak

A Halak szülöttei a zodiákus kreatív álmodozói, akiket sokkal kevésbé köt le a materiális világ, mint a szellemi. Az elméjük a legnagyobb hatalmuk, melynek segítségével bármit elérhetnek. A fejlődést azonban soha nem anyagiakban mérik, inkább abban, hogy mennyiben sikerült jobb emberré válniuk. Szuperképességük, hogy olyan apróságokat is észrevesznek maguk körül, amik a többség számára jelentéktelenek vagy felfoghatatlanok. 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)