Jump to content

Így passzol ez a két jegy

2021. 09. 19. 20:15

Két szomszédos csillagjegy, akik hatással vannak egymásra. A Mérleg a Szűz havában szembesül önmagával, ilyenkor érik azok a kozmikus hatások, amik arra sarkallják, hogy fejlődjön, lépjen tovább.

A Szűz pedig a Mérleg havában döbben rá, hogy amíg önmagában nem találja meg az egyensúlyt, hiába minden tökéletes rend és rendszer körülötte, nem tapasztalja meg a vágyott harmóniát.

 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hatékony, precíz, megbízható személy, aki kritikus magával és másokkal szemben is, de képes meglátni a lehetőséget a másikban. Az emberi kapcsolatai hosszútávúak, hűséges barát, és akit a bizalmába fogad, amellett kitart.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A külső szépség, a finom dolgok rajongója. Mindig nagyon számít neki az igazság, mindig kiáll azok mellett, akiket igazságtalanul bántanak. Kedves, törődő, imádja a társaságot, viszont nem bírja a konfrontációt. Mindig harmóniára törekszik, és hogy az emberek jól érezzék körülötte magukat.

Mennyire passzolnak?

  • Bizalom – 30%
  • Intellektus – 80%
  • Érzelmi világ – 45%
  • Értékrend – 49%
  • Szex – 74%
  • Érdeklődési kör – 70%

A köztük lévő barátság

Mindketten szeretnek racionálisan gondolkodni és okos döntéseket hozni. De míg a Szűz a tökéletesség és a hatékonyság felé hajlik, a Mérleg azt szeretné, hogy mindenkinek jó legyen, viszont ne kelljen érte túlzottan megdolgozni.
Egyikük sem szeret ellent mondani, de a nézeteltéréseket remek kommunikációval megoldják. A kultúra, szórakozás terén kiváló párost alkotnak, bár a Szűz néha túl finnyás, a Mérleg főnökösködő: ők ketten szoros barátságra számíthatnak.

Szerelem és szex

Míg a barátságba belefér, hogy nem néznek merészen szembe a gondokkal, a párkapcsolat rámehet, hogy egyikük sem akar beszélni róla. Sajnos a szexualitás sem olyan szenvedélyes köztük, hogy életben tartsa a dolgokat, előbb vagy utóbb előkerülnek a párkapcsolati játszmák. A Mérleg manipulál, a Szűz ítélkezik, és még csak a békülő szex sem billenti ki őket ebből.
Ha mindketten hajlamosak fejlődni, és megdolgozni a kapcsolatért, lehet esélyük. De ez a kapcsolat nem az égben köttetett.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)