Jump to content

Bizonytalan jegyek

2021. 08. 02. 10:46

Ezekkel a csillagjegyekkel valójában sosem érezheted magad biztonságban. Nem szándékosan teszik, hogy folyamatos bizonytalanságban tartanak, ők egyszerűen ilyenek. S még csak azt sem lehet mondani rájuk, hogy megbízhatatlanok lennék. A horoszkópból megtudhatod a viselkedésük okát.

Ha megbízhatatlan partner mellé sodor az élet, az olyan, mintha tévésorozatot néznél, amelynek minden epizódja a legizgalmasabb jelenetnél érne véget. Lehet, hogy a következő részben minden remekül elrendeződik, ám az is lehet, hogy teljesen csalódott leszel a végkimenetelt illetően. Szó sincs róla, hogy ezek a csillagjegyek egoisták lennének, egyszerűen csak az adott pillanatnak élnek. Épp ezért a késés, vagy az, hogy elfelejtik a megbeszélt randit, valójában nem is annyira meglepő náluk. Bár a spontán cselekedetek olykor csábítónak tűnhetnek, ám ha olyan társra vágysz, aki kellően megszervezi a mindennapjait, alapos és felelősségteljes, a horoszkóp szerint jobban teszed, máshol keresgélsz.

1. A Vízöntő

A Vízöntő azt teszi, amit ő akar, s nem tűr semmilyen ellentmondást. Bohó, körömszakadtáig ragaszkodik a függetlenségéhez, mindig a saját feje után megy. Nem arról van szó, hogy nem érdekelné őt a párja, csupán időnként hajlamos elfelejteni, hogy neki is lehetnek érzelmei. Innovatív, oda megy, ahová viszi a szeszélye, nem törődve a következményekkel. A Vízöntő nem érzelmes típus, így hiába vársz arra, hogy ő jelentkezzen, vagy visszaüzenjen. Nem nagyon teszi meg.

 

2. A Halak

A Halak álmodozó természet, hajlamos jóval több időt tölteni a saját maga kreálta világban, mint a valóságban. Nagylelkű és együttérző, de inkább az érzéseire hallgat. Nem tehet róla, víz elemi csillagjegyként hullámzó és kiszámíthatatlan. Ugyanakkor romantikus alkat, az élet örömeit keresi. S mivel erősen befolyásolható típus, a terveitől is könnyen eltéríthető – már ha egyáltalán voltak neki ilyenek. Miután az érzelmei vezérlik, nem szívesen vállalja a következményeket és a felelősséget sem.

3. Az Ikrek

Az Ikrek esetében el kell fogadni, hogy ő hol ilyen, hol meg amolyan. S emiatt valójában meglehetősen nehéz bízni benne. Ne lepődj meg, ha megvárat, aminek oka lehet csupán annyi, hogy sokáig tartott eldöntenie, milyen ruhát vegyen magára. A legjobban akkor jársz, ha várod a váratlant. A Vízöntőhöz hasonlóan az Ikreket sem veszik le lábáról az érzelmek, ám az intellektussal annál többre jutsz nála. Szórakoztató típus, de az ígéreteit soha ne vedd készpénznek. Ritkán tartja be, amit megígér…

4. A Nyilas

A felelőtlenségben kétségtelenül a Nyilas viszi el a pálmát. Lázadozó és nyugtalan természet, egy percig sem képes nyugton ülni, s semmi sem ijesztőbb, mint amikor unatkozik. Még ha rá is veszed, hogy valamilyen közös programot szervezzetek, jó esélye van, hogy közben szerinte izgalmasabb meghívást kap, amiről meg elfelejt szólni neked. A párkapcsolat nála nem élvez prioritást, s elköteleződni sem nagyon akar. Legalábbis ifjabb éveiben. Később talán benő a feje lágya, s megbízhatóbbá is

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)