Jump to content

Kiszámíthatatlan jegyek

2021. 06. 19. 12:13

Ezek a csillagjegyek nagyon szeszélyesek. Az érzelmeik szinte forgószélként változnak. Náluk sosem tudni, hogy épp a legjobb hangulatban találod őket, vagy éppen ellenkezőleg, robbanni készülnek. Amennyire szenvedélyesen élik az életüket, legalább annyira kiszámíthatatlanok az érzelmeikben is. Te is köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegynek egyáltalán nem okoz gondot, hogy pókerarcot vágjanak, miközben legbelül érzelmi viharokat élnek át. Másoknak viszont meglehetősen nehéz elrejteni, mi is megy végbe a lelkükben, ami alól a környezetük sem tudja kivonni magát, főként, amikor hangulatuk forgószélként változik. Nos, mely csillagjegyek a legszenvedélyesebbek, a legösztönösebbek, a legszeszélyesebbek? Náluk lehetetlen előre látni, miként is reagálnak egy-egy dologra…

A Kos forrófejű, érzelmei hamar lángra lobbannak

Mindenfajta érzelmet a lehető legmélyebben él meg a Kos. Az egyik pillanatban fagyos hangulatban van, a következőben már kitörő vulkánra emlékeztet, majd jönnek a könnyek, a nevetés, ami csak belefér. Szerencsére ezeket az érzelmi viharokat gyorsan átvészeli, s nála általában olyan gyorsan elmúlik, amilyen gyorsan jött. Ha éppen ilyen pillanatában van szerencséd hozzá, ne tegyél semmit, hagyd, hogy kitombolja magát. Utána azonnal jobb lesz a kedve.

Az Ikrek hangulata olyan, mint a Bond-koktél: „rázva, nem keverve”

Az Ikrek kettős csillagjegy, ezért a lelkében olyan, mintha két teljesen különböző személyiség lakna. Így nála sem lehet sosem tudni, hogy éppen melyik „gyermeke” jelenik meg a színen: a boldog vagy a borús hangulatú. Egyszer bájos, nyugodt, lazán veszi a dolgokat, máskor érthetetlenül túlreagál mindent, s nem számol a hangulathullámzásai következményeivel. Ha Ikrek a párod, jobb, ha időben felkészülsz, hogy mindig „két emberrel” randizol.

A Rák érzelmei hullámzóbbak, mint gondolnád

A Rák jegyet nagyon sokan nyafka típusként tartják számon. Azért ez nem teljesen fedi a valóságot, de hajlamos is lehet az ilyen viselkedésre. Uralkodó bolygója, a Hold az asztrológiában az érzelmeket, a lelki életet is jelöli. Így nem meglepő, hogy az egyes holdciklusok érzékenyen érintik őt, ami azt is jelenti, hogy a hangulata, az érzelmei drasztikusan és rendkívül gyakran változnak. Egyszer szerelmes, aztán gyötrődik, majd mérhetetlenül mérges… Nos, ha Rák a párod, akkor ő tényleg szeszélyes, mint a Hold.

A Skorpió érzelmi szinuszgörbe

A Skorpió kedvelt állapota a szeszélyes viselkedés. Hevesen reagál mindenre, hajlamos mindent túlzottan is borúsan látni, nem mellesleg mindenen rágódik. Ő még az élete legnagyszerűbb pillanataiban is képes valami problémásat találni. Az ok az uralkodó bolygójában, a Plútóban keresendő, amely a sötétség és a szenvedély bolygója, ezért a Skorpió nem könnyen engedi el a dolgokat, s ebben a rossz szokások is belefoglaltatnak. Persze nem mindig rosszkedvű, amikor éppen eksztázisban van, a Skorpió jókedve nem ismer határokat.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)