Jump to content

Ők illenek össze a legjobban

2021. 06. 15. 12:12

Ezek a csillagjegyek érzelmileg nagyon összeillenek. Ők azok, akik számára az egymáshoz csiszolódás nem okoz különösebb nehézséget. Vajon te és a párod is köztük vagytok? A horoszkópból kiderül.

A Kos és a Mérleg párkapcsolata

A Kos és a Mérleg párkapcsolatára nagyon igaz, hogy az ellentétek mágnesként vonzzák egymást. A Kos életébe lassulást és megnyugvást hoz a Mérleg jelenléte, fordítva pedig a kiegyensúlyozottságra, harmóniára törekvő Mérleget alaposan felrázza a Kos szenvedélye. Különbözőségük ellenére tökéletesen megértik egymás érzéseit, és empátiával viszonyulnak a másikhoz.

A Skorpió és a Halak párkapcsolata

A két vizes csillagjegy, a Skorpió és a Halak között tökéletes az összhang, akár barátok, akár szerelmesek válnak belőlük. A szenvedély, az érzelmek és az intuíció vezérli mindkettejüket, de ami a legfantasztikusabb, hogy egymás társaságában teljes biztonságban érzik magukat. Ezért ez a párkapcsolat mindkettejükre gyógyító hatással van. Ők valóban nagyon összeillenek.

A Nyilas és a Vízöntő párkapcsolata

A Nyilas és a Vízöntő mindketten a szabadság szerelmesei, ezért amikor összekerülnek, ők valóban a legjobbat hozzák ki egymásból. Nagyon szerencsések, ha egymásra találtak, hiszen mindketten megértik a másik függetlenségét, a nyitottság iránti igényét és vágyát, így elkerülhetik a konfliktusokat. Ugyanarra vágynak, kalandra, önállóságra és persze egymásra.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)